Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az miért számít homofóbiának,...

Az miért számít homofóbiának, ha nem ismerem el az úgynevezett "nemi identitásokat"?

Figyelt kérdés

Társaságban beszélgettem egy kék hajú lánnyal, akinek elmondtam, hogy nekem ő akkor is lány, ha nembinárisként határozza meg magát, mivel számomra ez egy értelmezhetetlen kategória (vagy mondja meg konkrétan, mi van a férfi és női nemeken kívül, ami egyikre sem illik).

Én ezt azzal is alátámasztottam, hogy egy skizofrén tévképzeteit sem fogadjuk el valóságként, akkor miért kéne azt elfogadnom, hogy valaki pl. genderfluid (ma férfinak, holnap nőnek érzi magát).

Erre lehomofóbozott. Pedig ahogy a skizofréneket, úgy a melegeket sem gyűlölöm. Miért kell összemosni ezt mindig? Komolyan nem értem.

2023. jún. 15. 09:25
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:

30: ezeket nem tudtad volna egyetlen kommentben leírni?

Vagy szeretnéd több ember véleményeként feltüntetni a sajátodat, ha már 4 évente felmosnak a kisebbségi fajtáddal? :)

2023. jún. 17. 00:53
 32/47 anonim ***** válasza:
80%

Tulajdonképpen arra megy ki az egész, hogy szabadon gyűlölködhessetek, de azért erre senki ne hívhassa fel a figyelmet, mert brühühü, homofóbnak lenni kényelmetlen :(

Ezt a hozzáállást sosem értettem. Úgy akarjátok az elfogadók minden “előnyét” élvezni, hogy közben meg nem vagytok azok? Ez mégis hogy lenne fair? Aki homofób és lehomofóbozzák, vállalja már be. Mit kell itt kiskapukat keresni, hogy “de én nem is a szexualitása miatt nem fogadom el, hanem a nemi identitása miatt, az akkor nem is homofób”. Álljatok oda bátran a véleményetek mellé. Vagy azért kicsit ti is érzitek, hogy a 21. században ez kicsit már ciki? :)

2023. jún. 17. 09:44
 33/47 anonim ***** válasza:
16%

32. Semmit nem fogadunk el, ami nem normális.

Tisztességes kereszténységet képviselünk, nem libsi szennyet.

2023. jún. 17. 09:48
 34/47 anonim ***** válasza:
84%
"tisztességes kereszténység" na ez is egy oximoron...
2023. jún. 17. 12:41
 35/47 anonim ***** válasza:
9%

34. Annyira nem, mint a liberális elfogadásotok.

MiNdEnKiT eLfOgAdUnK!!!! (Kivéve persze a vallásos embereket, és a FIDESZ-re szavazókat, mert hát azért nem minden embert szeretünk..)

2023. jún. 17. 12:43
 36/47 anonim ***** válasza:
0%
Szóval ha azt mondom, hölgyeim, és uraim, homofób vagyok. Értem.
2023. jún. 17. 16:08
 37/47 anonim ***** válasza:
67%

#35 Ki a fszom mondta hogy mindenkit el kell fogadni? Nem a liberálisok, az biztos. Még csak liberális sem vagyok, de azt még én is tudom hogy a liberalizmus az, hogy meg kell adni a szabadságot azoknak az eszméknek, amik nem ártanak másoknak. EZ az elfogadás. Érted? A konzervatív azt mondja hogy minden változás rossz, a régi status quohoz kell tartania magát a népnek, és azt, ami eltér a megszokottól, el kell pusztítani, a liberalizmus meg azt mondja, hogy amíg nem árt másoknak az új, addig teret kell neki adni, nem szabad elnyomni.

Fel tudod fogni az agyaddal, hogy a liberálisok miért nem fogadják el a másokat alaptalanul elitélőket? Fel tudod fogni, hogy pl a homofob szutykok elfogadása homlokegyenest menne a liberális eszmékkel? Fel tudod fogni, hogy nem képmutatás, hogy nem vagy elfogadva az ártalmas rákfene nézeteiddel?

Remélem....

2023. jún. 17. 16:23
 38/47 anonim ***** válasza:
17%

37. A konzervatív is elismeri a világ fejlődését, de meg akarja tartani mellé a régi értéket is.

És nem fogok elnézést kérni, mert ki merem mondani, hogy hölgyeim és uraim.

2023. jún. 17. 16:53
 39/47 anonim ***** válasza:
32%
#38 az egy dolog, hogy meg akarja tartani a régi értékeket, de a másik életéből maradjanak már ki.
2023. jún. 17. 21:52
 40/47 anonim ***** válasza:
11%
39-es egyet értek veled, de ennyi erővel az lmbtq se reklámozza magát.
2023. jún. 17. 22:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!