Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az miért számít homofóbiának,...

Az miért számít homofóbiának, ha nem ismerem el az úgynevezett "nemi identitásokat"?

Figyelt kérdés

Társaságban beszélgettem egy kék hajú lánnyal, akinek elmondtam, hogy nekem ő akkor is lány, ha nembinárisként határozza meg magát, mivel számomra ez egy értelmezhetetlen kategória (vagy mondja meg konkrétan, mi van a férfi és női nemeken kívül, ami egyikre sem illik).

Én ezt azzal is alátámasztottam, hogy egy skizofrén tévképzeteit sem fogadjuk el valóságként, akkor miért kéne azt elfogadnom, hogy valaki pl. genderfluid (ma férfinak, holnap nőnek érzi magát).

Erre lehomofóbozott. Pedig ahogy a skizofréneket, úgy a melegeket sem gyűlölöm. Miért kell összemosni ezt mindig? Komolyan nem értem.

2023. jún. 15. 09:25
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
35%

Ezt is tagadja az lmbtq propaganda, pedig orvosi tény:

[link]

2023. jún. 15. 19:08
 22/47 anonim ***** válasza:
18%
Látom az orvosi tények elfogadása is gondot okoz. Na ez már a realitás totális tagadása!
2023. jún. 15. 19:48
 23/47 anonim ***** válasza:
56%
22. Hagyd őket, így dolgozzák fel, hogy kikaptak kétharmaddal megint xD
2023. jún. 15. 19:52
 24/47 A kérdező kommentje:
21: igen, de ez fake news, amit ők hoznak a saját nekik kedves "tudományos" oldalaikról, na azok a tények :D.
2023. jún. 16. 23:53
 25/47 anonim ***** válasza:
72%
#21 Csak a legeslegelső pár sort olvastad el, ugye? Ha az egészet elolvastad, akkor nem tudom hogy miért linkelted be, mert ez hatalmas öngól...
2023. jún. 17. 00:00
 26/47 anonim ***** válasza:
100%
#16 Szép törtènetet talàltàl ki, csak nem igaz. Egyàltalàn mi az hogy kulcsszavak alapjàn kerestek? Gender affirming careről szóló tanulmànyok voltak. A többi meg a szokàsos jobber mese habbal. Semmi bizonyítèk csak a hablatyolàs.
2023. jún. 17. 00:07
 27/47 anonim ***** válasza:
96%
#19 Mi a baj a bőrnacival? Az egy tök àtlagos ruhadarab. Az hogy te nem vennèd fel az senkit nem èrdekel egy szabad orszàgban. Mindenkinek joga van a stìlusa szerint öltözködni.
2023. jún. 17. 00:09
 28/47 anonim ***** válasza:
95%

A homofòboknak valójàban magukkal van bajuk. Ez tudomànyos tèny:

"Attitudes are likely to serve a defensive function when an individual perceives some analogy between homosexual persons and her or his own unconscious conflicts. Subsequently, that person responds to gay men and lesbians as a way of externalizing inner conflicts and thereby reducing the anxiety associated with them"

[link]

2023. jún. 17. 00:12
 29/47 anonim ***** válasza:
84%

A rasszistáknak alacsonyabb rendűek a kognitív képességeik:

[link]

2023. jún. 17. 00:15
 30/47 anonim ***** válasza:
82%

A konzervatívoknak egyszerűen alacsonyabb az IQ-juk átlagban. Ezért utálják a libealizmust ès a szabadságot. Szívàs de ez van.

[link]

Jöhetnek a valóságtagadók lepontozni.

2023. jún. 17. 00:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!