A Mi hazánk ismét le fogja foglalni a melegek elől az Andrássy utat?
Csak azt zavarja ennyire másnak a "boldogsága"/amit csinál, aki saját maga is szeretné de nem teheti. Ez van, mihasznánknak a főniék megmondják mit tehetnek, ELődke nem vonulhat a pride-on ezért tiltakozik. Hát idén nem jött be neki, legfeljebb majd sutyiba beáll. :D
Annyira rácuppantak erre az LMBTQ témára, hogy már jobban terjesztik, mint bárki más az országban...ezért is lehet, hogy nem véletlenül népszerűsítik.
A Pride-nak semmi köze a pedofíliához. Mennyire elmaradott eszetlen bigottnak kell lenni ahhoz, hogy ezt valaki ne lássa?
Felnőtt emberekről van szó, akik minden nap köztünk járnak, adót fizetnek, dolgoznak, és csak egy dolgot szeretnének: ugyanazokat a jogokat, mint mindenki más.
Amíg a jogaik el vannak nyomva, addig lesz tüntetés (Pride). 2023 van, nem 1941, fel kéne ébredni és elfogadni felebarátainkat.
14: nem is mondtam, hogy bármi köze van a pedofíliának a Pride-hoz. Egy hibás kijelentést tettél, erre hoztam a pedofil analógiát. De hogy mire asszociálsz egyből az ugye sokat elárul rólad.
"Amíg a jogaik el vannak nyomva, addig lesz tüntetés (Pride)."
Vagy amíg azzal tömik a fejüket, hogy el vannak nyomva. Csak szólok, hogy 2023 van, és elutasítottabbak, mint 30 évvel ezelőtt. Nyilván nagyon sok haszna volt a tüncikézésnek.
#13,15: rossz embernek céloztad, mert én vagyok a #12-es.
Hogy jön ide megint a pedofília? Mindig be akarjátok keverni a homoszexualitás körébe pedig nem az. Elég aberrált dolgokra gondolsz egyből, látszik is a jobber véna.
Amit írtam nem minden kontextusban állja meg a helyét de itt igen. Elődke már évekkel ezelőtt szivárványos zászlót akart lopni magának otthonra csak annyi gerince nem volt, hogy amikor lebukott, akkor a rendőrök előtt férfi módjára megállja helyét. Inkább elszaladt...ennyit erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!