Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Mi hazánk ismét le fogja...

A Mi hazánk ismét le fogja foglalni a melegek elől az Andrássy utat?

Figyelt kérdés
Vagy vonulhatnak megint valami alig ismert mellékúton, ahogy tavaly? De ott legalább nem tartják fel nagyon a közlekedést.

2023. jún. 13. 19:49
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
8: hát ez elég szomorú. Remélem, legalább nagy kánikula lesz és lehet rajtuk röhögni ismét, ahogy állni sem bírnak.
2023. jún. 16. 00:24
 12/18 anonim ***** válasza:
51%

Csak azt zavarja ennyire másnak a "boldogsága"/amit csinál, aki saját maga is szeretné de nem teheti. Ez van, mihasznánknak a főniék megmondják mit tehetnek, ELődke nem vonulhat a pride-on ezért tiltakozik. Hát idén nem jött be neki, legfeljebb majd sutyiba beáll. :D

Annyira rácuppantak erre az LMBTQ témára, hogy már jobban terjesztik, mint bárki más az országban...ezért is lehet, hogy nem véletlenül népszerűsítik.

2023. jún. 16. 00:35
 13/18 A kérdező kommentje:
12: tehát ha téged zavar egy pedofil boldogsága azáltal, hogy éppen megront egy gyereket, akkor te tulajdonképpen arra vágysz?
2023. jún. 16. 01:25
 14/18 anonim ***** válasza:
38%

A Pride-nak semmi köze a pedofíliához. Mennyire elmaradott eszetlen bigottnak kell lenni ahhoz, hogy ezt valaki ne lássa?

Felnőtt emberekről van szó, akik minden nap köztünk járnak, adót fizetnek, dolgoznak, és csak egy dolgot szeretnének: ugyanazokat a jogokat, mint mindenki más.

Amíg a jogaik el vannak nyomva, addig lesz tüntetés (Pride). 2023 van, nem 1941, fel kéne ébredni és elfogadni felebarátainkat.

2023. jún. 16. 01:43
 15/18 A kérdező kommentje:

14: nem is mondtam, hogy bármi köze van a pedofíliának a Pride-hoz. Egy hibás kijelentést tettél, erre hoztam a pedofil analógiát. De hogy mire asszociálsz egyből az ugye sokat elárul rólad.

"Amíg a jogaik el vannak nyomva, addig lesz tüntetés (Pride)."

Vagy amíg azzal tömik a fejüket, hogy el vannak nyomva. Csak szólok, hogy 2023 van, és elutasítottabbak, mint 30 évvel ezelőtt. Nyilván nagyon sok haszna volt a tüncikézésnek.

2023. jún. 16. 05:26
 16/18 anonim ***** válasza:
48%

#13,15: rossz embernek céloztad, mert én vagyok a #12-es.

Hogy jön ide megint a pedofília? Mindig be akarjátok keverni a homoszexualitás körébe pedig nem az. Elég aberrált dolgokra gondolsz egyből, látszik is a jobber véna.

Amit írtam nem minden kontextusban állja meg a helyét de itt igen. Elődke már évekkel ezelőtt szivárványos zászlót akart lopni magának otthonra csak annyi gerince nem volt, hogy amikor lebukott, akkor a rendőrök előtt férfi módjára megállja helyét. Inkább elszaladt...ennyit erről.

2023. jún. 16. 09:18
 17/18 anonim ***** válasza:
42%
Vonuljanak, ha akarnak, csak azt nem értem miért kell alulöltözve, Jézust gyalázva, stb. Ha tényleg az az üzenet, hogy ők is ugyanolyan emberek, mint mi, akkor vonuljanak úgy mint bármelyik másik ember.
2023. jún. 19. 13:06
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
Lesz megint "nemzeti érzelmű f.....opók" molinó, néhai Nagy-Magyarországgal?
2023. jún. 20. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!