Mi a nyavajáért kell ezt a Nemzeti Vágtát a Hősök terére tenni, mikor van egy drága pénzből felújított Lóversenypályánk?
A lovak jólétének rizikójával van baj, mint #1 írja.
De a Hősök tere, valljuk be, sokkal jogosabban jut a kitalátor eszébe, mint a Kincsem park.
Melleslegesen mondva az Aréna mindig tele van, szóval üzletileg jó döntés volt. Gondolom, nem jártam mindegyikben, de a Campona például évekig úgy üzemelt, hogy a fele üzlethelyiség szűzen várta a sorsát. A Határ úti néptelenedett el teljesen, mikor a Köki megnyílt, az tehát fölösleges volt. Én ezeket a helyeket (ideértve a gyorséttermeket) a klotyójuk miatt szeretem végtelenül. Akit már elkapott hascsikarás 1970-ben egy vidéki vasútállomáson, ahol nem lehetett belülről blokkolni a látogatót, az utolsó kaka száradt feketére egy hete a csöbörben, WC papír nincs, láncot lelopták, de persze a víz amúgy is el van már zárva valahol, az bármit megbocsát, ha a hely biztosítja a kulturált körülmények közötti felszabadulást. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!