Örültök annak, hogy a Mi Hazánk idén is kibérelte az Andrássy utat július 23-ra?
Igen.
Ezzel a Mi Hazánk mát több jó dolgot tett Magyarországért, mint a dk bő 10 éves fennállása során összesen.
2-es egyetértek.
A 3-as arról ír, hogy a magyarok keresztbetesznek egymásnak. Miközben leírja, hogy tenne keresztbe a Mi Hazánknak. :D
El kell már felejteni ezt a pride dolgot. Anno azt mondták az elfogadásért csinálják. Hát már mindenki elfogadja, ontja magából a média az őket népszerűsítő propagandát, sőt, lassan a sima heteroszexuálisok vannak megbélyegezve. Ez már a ló túloldala. Éljenek boldogan ahogy akarnak, felesleges ez a puccparádé.
#4: Nem a Mi Hazánknak akarok keresztbetenni, hanem az ő rosszindulatukat kivédeni. De tulajdonképpen nekem mindegy. Mindenesetre megvan a véleményem róla 🙂
Régebben büszke voltam arra, hogy magyar vagyok, ma már inkább szégyellem.
#8 Ez vhol önellentmondás, mert ha nem zavarna téged, akkor leszarnád, hogy megtartják-e vagy sem.
És most itt nem a direktbe gusztustalankodó melegeket védem ,hanem az átlag Józsit és Bélát, aki a kutyának sem ártott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!