A fidesz és a mi hazánk ilyen jellemes emberekből áll?
Ez pökte le a Gyurcsányit, el is ítélték miatta. Lehet, hogy most önmagát kellene szemenköpnie?
Hagyd az eggyest.
Nem a propaganda médiát nézi az neki hazugság. Olyan ez mint 40-60 éve amikor a hanyatló nyugatot sajnáltuk jegyrendszerben.
Én mi hazánkos vagyok, és úgy vélem, a linkelt cikk egy nagy igazságra világít rá. Egy szélsőjobbosnak ugyanis anti-kommunistának kell lenni. Márpedig egy anti-kommunista nem támogathat egy volt KGB tisztet. Az ugyanis majdnem olyan, mintha egy szélsőjobbos magyar egy volt MSZMP-titkár fiát támogatná. De várjunk csak...
Ettől függetlenül fenntartom, hogy Oroszország nem egyenlő a Szovjetunióval, de Putyin "nácítlanítás" (tipikus antifasiszta, tehát kommunista jelmondat) és "Állítsuk vissza a Szovjetuniót" szlogenekkel csinál háborús propagandát. Ezek teljesen a sztálini érát idézik, nem tudok velük azonosulni.
Szóval jelen konfliktust illetően oldal nélkül maradtam, mind az ukrán, mind az orosz vezetéssel való szolidaritást vállalhatatlannak tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!