A Mi hazánk lefoglalta az Andrássy utat a Pride elől, a kis gyűlöletpárt ismét tart majd mind a 15 támogatójával valami bohócszintű ellentüntikét, vagy milyen rendezvény várható ott?
Figyelt kérdés
Elnézve a tavalyi ellentüntetést, majdnem 20 nyegle neonáci volt ott, akik attól szívrohamot kapnának, ha 2 hetente alsónadrágot kellene cserélni.2022. júl. 22. 10:43
1/20 anonim válasza:
Én úgy látom, belőled több gyűlölet árad.
2/20 anonim válasza:
Egyik legnagyobb ellenzéki párt a Mi Hazánk, Jobbikkal, MSZP, LMP-vel, PM-el ellentétben önállóan is legitimitása van a parlamentben 🤷♂️.
3/20 anonim válasza:
Én kíváncsi leszek rájuk, de nem félek tőlük....
4/20 anonim válasza:
5/20 anonim válasza:
Nem szerveztek hivatalos ellentüntetést idénre. De attól még megjelenhetnek a kordon mögül vállalhatatlan dolgokat kiabálni.
6/20 anonim válasza:
Kérdező, ledöbbentően ostoba ember vagy. Hozzád hasonló egybitesekből lesznek, fanatikus agyatlan pártkatonák.
7/20 anonim válasza:
Én abban reménykedem, hogy a mihazánkodosok belátván, hogy túl nagy nekik a tér csatlakoznak hozzánk. Meleg szeretettel várjuk őket.
Gyertek holnap. Lehettek feketében is.
8/20 anonim válasza:
Azt nem értem háboru van infláci,rezsi emelések még is mindig vonulnak a melegek ez zseniális. Ahoz képest milyen kevesen vanak nagyon szervezetek és válság állok tuti nem irányitot katonák.
9/20 anonim válasza:
Ha novák előd testesíti meg a hetero magyar férfit, akkor inkább nem akarok az lenni.
10/20 anonim válasza:
Mondjuk elődöt azokkal a kis egérfüleivel meg megjelenésével példaképe Adolf bácsi lehet az elsők között vitte volna el táborozni, ahogy a többi hazai neonazit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!