Ez az LMBTQ szerint ez egy gyerekeknek való, családbarát rendezvény?
https://www.youtube.com/watch?v=VIR7Xk52jLY
Dallasban megjelentek a rendezvény előtt a "nácik" és "bigottok", majd tüntetésbe kezdtek :(.
Nem unod már az LMBTQ témákat?
Sosem volt túl sok köze a politikához, most meg aztán bőven van más téma is amiről lehet kérdezni..
#1 Elhiszem, hogy kínos a téma és rendre kiderül rólatok az igazság.
"Sosem volt túl sok köze a politikához"
Ezen mondjuk jót röhögtem.
"Nem zavar a rendezvény, de a gyerekemet nem vinném el rá"
Ez áll hozzám a legközelebb. Ha valaki ilyenre viszi a gyerekét, az a saját felelőssége, és nem holmi autokrata álamnak, vagy náci valláskárosult hőbőrgőknek a dolga ezt megszabni.
2, nem vágom mi a téma, csak azt, hogy idejövök a Politika kategóriában, és rendre azt kell bámulni, hogy valaki görcsösen mások fszával törődik.
Háború van, gazdasági válság van, energiaválság van, identitásválság van, népmozgalmi válság van, magas a migráció, lakhatási válsággal küzdenek sokan, óriási a munkerőhiány kulcs-szektorokban...
... Mégis rendre azzal jönnek egy csomóan, hogy ki hova dugja. Hát hol nem szarom én le a bzikat? Hol van ennek bármi köze a fontos politikai döntésekhez? Persze, gumicsontnak tökéletes, addig sem a fontosabb dolgokkal törődsz... de most komolyan, hova vezetnek ezek a témák? Láthatóan sehova.
1:35-nél a szivárványos inges bigott náci segge nagyon jó. Beleharapnék.
9/10
#7 én meg azt unom rohadtul, amikor jön valami szerencsétlen, és mivel kínos neki a téma, rögtön terel, hogy ennél vannak nagyobb problémák is. Akkor menj a nagyobb problémák alá, van azokról is bőven kiírva kérdés.
Engem most ez érdekel, így ezt kérdezem meg, akár a farlba vered miatta a fejedet akár nem.
Tudod mi a kinos és a terelés, az, hogy miért nem a honi problémákkal foglalkozol, amikor Aszód esestében egy csomó fontosabbnál, fontosabb kérdést fel lehetne tenni, ami ténylegesen a gyerekek jövőjét érinti!
Vagy az, hogy a magyar politika miért használja fel őket a saját céljaira?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!