Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez az LMBTQ szerint ez egy...

Ez az LMBTQ szerint ez egy gyerekeknek való, családbarát rendezvény?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=VIR7Xk52jLY

Dallasban megjelentek a rendezvény előtt a "nácik" és "bigottok", majd tüntetésbe kezdtek :(.

2022. jún. 27. 14:19
1 2 3 4 5 6
 41/52 Drakula ***** válasza:
92%

"Ha én kimegyek a nácik közé vonulni, majd azt mondom, hogy amúgy nem értek egyet az antiszemitizmussal, akkor te hiszel nekem?"

Ez baromság.

A náci felvonulás a nácizmusrólszol.

A prie meg a melegségről de nem a pedofiliárol.

A melegek neagy része nem is tudja hogy vannak ilyen dolgok mint dallas.

Abból amit írtál az jőn le hogy minden katolikus azonosul a pedofiliával

mert vannak a papok közt pedofilok...

Az lmbtq nem azonosul azokkal a fickokkal akik ezt csinálják a gyerekeikkel.

Ők azonosulnak az lmbtq-val

2022. jún. 30. 10:19
 42/52 anonim ***** válasza:
70%
És csodálkoznak az emberek, hogy miért születik ilyen kevés gyerek ebbe a tetves országba...
2022. jún. 30. 10:21
 43/52 Drakula ***** válasza:
89%
42-es nem a melegek miatt.
2022. jún. 30. 10:22
 44/52 anonim ***** válasza:
95%
Nem, egy szóval sem mondtam, hogy a melegek miatt, hanem mert a melegek üldözése ennyire fontos téma. Ki a fene akar gyereket egy ilyen országba?
2022. jún. 30. 10:24
 45/52 Drakula ***** válasza:
91%
ja. bocsi
2022. jún. 30. 10:27
 46/52 steven95 ***** válasza:
93%

Hidegen hagy, hogy milyen kifordított logika mentén azonosítgatsz engem bárkivel.

Bocs, én nem mentem egy bárba és vittem a saját! kölykömet önszántamból egy drag-showra. Hasonlatod itt hibádzik. Gondolkodásod hibája nem az én hibám.

Őszintén, én nem értem az urat, hogy ezzel mi volt célja. Én nemhogy nem járkálnék ilyenben, de még csak soha nem is hordtam ilyet :D Talán a célja az, hogy egyenlő módon ítéld el az ilyenért, és ne azért mert homoszexuális :D

Ami vicces a képben - akár rád nézve -, hogy ez ugyan az mikor egy csöcsös csajtól nem veszed észre a hátteret :D Rengeteg ember aki a szomszédod lehetne és nem látszik rajtuk hogy "óvodás kislányokat műtenének át fiúvá" :"D

2022. jún. 30. 10:31
 47/52 A kérdező kommentje:

41: a pride a woke-izmusról szól. Ezt egyre töben utálják legalább annyira, mint a nácizmust, joggal.

46: mindig felháborodtok, amikor kifogytok az érvekből. Ha hidegen hagy a véleményem, ne kérdezz.

2022. jún. 30. 14:43
 48/52 A kérdező kommentje:
42 - megtudtuk, hogy a pride-tól több gyerek születik.
2022. jún. 30. 14:44
 49/52 anonim ***** válasza:
91%
#48 Ha nem épkézláb érveket hozol fel, hanem retardságokat, és nyakatekert, semmit nem reflektáló példákat hozol mellé, akkor nem fog senki komolyan venni. Sorry, de ez így van.
2022. jún. 30. 14:57
 50/52 Drakula ***** válasza:
96%

"Ha hidegen hagy a véleményem, ne kérdezz."

De há...

Na de...

Mi a...

EMBER TE VOLTÁL AKI KÉRDEZET!!!!!!!!!!!

2022. jún. 30. 15:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!