Ez az LMBTQ szerint ez egy gyerekeknek való, családbarát rendezvény?
https://www.youtube.com/watch?v=VIR7Xk52jLY
Dallasban megjelentek a rendezvény előtt a "nácik" és "bigottok", majd tüntetésbe kezdtek :(.
30 -
"Erdekes hogy melegként ilyen rendezvényekről en nem ertesulok."
ez azért van, mert Magyarországon élsz, ahol az ilyesmit nem engedélyeznék (szerencsére). Remélem, hamarosan a prájdot is betiltják és lehet a gyerekeket majd a "fejlett" nyugaton harisnyába öltöztetni és táncotatni.
Ki a f aszt érdekelnek a gyerekek?
Maradjanak otthon és nézzék a tv-ben a valóságshowkat és tarskereso műsorokat amik nyilván jót tesznek az elméjüknek (mi másért adnák őket főműsoridőben, a legnagyobb adókon?)
Minimum 10 éves korom óta tudom, hogy meleg vagyok, LMBTQ személy. Most 26 vagyok. Először!! néztem hasonlót, a kedvedért. - Ez alapvetően is sok kérdést felvet veled kapcsolatban. - Homoszexuális vagyok. Van pofám! egyenlő jogú embernek képzelni magamat veled. És idén másodszor fogok kimenni a Pride-ra egy tüntetőleges sétát tenni, az egyéni indokaim miatt.
Nem gyereknek való rendezvény szerintem. Bár bocsánat, nem én vagyok a titkos szivárvány-kőművesek hivatalos követe, így nem tudlak válaszommal kielégíteni ez ügyben.
35-ős több olyan meleg kéne mint te.
Nekem sincs bajom a prideal csak akkor ha visznekrá gyereket.
Tévedés. Nem azonosulok. Azonosítasz...
Nem ismerem a körülményeket, de ránézésre én nem ezt válsztanám családi programnak. Bár, túlszexualizált táncosok, pénzdobálás...
Ha én kimegyek a nácik közé vonulni, majd azt mondom, hogy amúgy nem értek egyet az antiszemitizmussal, akkor te hiszel nekem? Ugyanez vonatkozik azokra, akik hasonlóan beszélnek, mint te. Bár később valahogy mindig kiderül, hogy ha konkrétan rákérdezek pl. az alant látható úrra, akkor úgy vannak vele, hogy mindneki azt csinál amit akar, meg az csak egy jelmez meg a stb. bullshit.
Röviden: nem vonulhatsz úgy egy csoportban, hogy ne azonosítanának a csoport jelen lévő legszélsőségesebb tagjaival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!