Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fideszesek hány százaléka...

A Fideszesek hány százaléka érthet egyet Rákay Philippel az oktatásért kiálló magyar hazafiakról közvetített véleményével?

Figyelt kérdés

"mi a ti legnagyobb nyomorúságotok, nagyokos!"

"a ti szánalomra méltó „szent ügyeitekre”, "

"blöffakciók, amelyeket külföldi zsoldban álló, hivatásos felforgatók és egyéb féleszű, balos aktivisták nyomnak"

2023. jún. 6. 18:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
86%
Nem tudom mit mond ez a Filip, nyilván magasabb béreket és változásokat akarnak a pedagógusok ezt én is megértem Fideszesként.
2023. jún. 6. 18:13
 2/15 anonim ***** válasza:
90%

Filipke szerintem most büntiben van, mert eltapsolt pár milliárdot a közröhej tárgyává vált Aranyhullára.

Ezért most igyekszik megszolgálni a pénzt, és pattog, mint kecskebogyó a jégen.

A fideszesek meg nem véletlenül fideszesek: a csordaszellem vezeti őket, ezért természetesen egyetértenek a megmondóember Filipkével.

2023. jún. 6. 18:14
 3/15 anonim ***** válasza:
91%
Nem merik kimondani a véleményüket, de valószínűleg nem mind ért egyet Filippel, aki a Megmondóember 2.0-ás verziót veszi át magára egy ideje.
2023. jún. 6. 18:17
 4/15 anonim ***** válasza:
84%
Mindenkinek más a véleménye ez a Filip egy a sok közül , szerintem kell a béremelés a tanároknak és nem eu pénzből mivel az úgy sem lesz sajnos.
2023. jún. 6. 18:19
 5/15 anonim ***** válasza:
10-20%
2023. jún. 6. 18:20
 6/15 anonim ***** válasza:
91%
Elég szomorú lenne, ha az oktatást csak külföldi pénzekből tudná finanszírozni egy olyan kormány, amelyik most adott bő 20 milliárd Ft-ot Rogánnak.
2023. jún. 6. 18:24
 7/15 anonim ***** válasza:
25%
2023. jún. 6. 18:25
 8/15 anonim ***** válasza:
57%
Én Nagy Ervinnel értek egyet ezt a díszpintyet illetően.
2023. jún. 6. 18:31
 9/15 anonim ***** válasza:
10% alatt szerintem.
2023. jún. 6. 18:36
 10/15 anonim ***** válasza:
Pár százalék.
2023. jún. 6. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!