Az átlag magyar gyakoris liberális okosabb mint Elon Musk?
Többször hagyják ott azt a megjegyzést, hogy akik nem értenek velük egyet, pl nem ajnározzák a transzikat, azok buták.
Ezek szerint okosabbak mint Elon Musk, Ben Carson, Jordan Peterson, Michelle Cretella, Dobson stb.
Ha vannak itt ilyen személyek írjátok ti is, milyen végzettségetek van, milyen tudományos innovációt köszönhet nektek a világ és mikor szereztétek meg az első 1 millió dollárotokat, hiszen ilyen kivételes tehetséggel nem lehetett nehéz.
1. nyilván nem okosabb
2. Véleménye mindenkinek lehet, max nem értesz vele egyet
3. Azért mert Elon Musk egy zseniális üzletember, mérnök stb, nem biztos hogy jobban vág hajat, mint egy tatabányai közepes fodrász. Úgyhogy azért a zseniknek sem érdemes elhinni mindent.
Én sem vagyok gyakoris liberális, de fel tud b@szni a troll kérdés.. .
Újabb kérdés a transzokról, amit nem transz, hanem transzfób tett fel...
Nem veszitek észre, hogy senki se foglalkozna a témával, ha a Fidesz nem ugrálna rajta?
Magyarországon a 90-es évek vége óta vannak nemi helyreállító műtétek és transz szervezetek. 2001-ben, 11 éves koromban én is láttam egy interjút egy magyar transz férfiról, aki Timiből Tomi lett. Búúú! Félelmetes!
Sőt régen a 70-es években, Anyukám vidéki kisvárosában volt egy transz nő, tudod hogyan bántak vele? Toleránsan, női néven szólították stb.
Amíg Orbánék nem kezdték keverni a szart a kutya se foglalkozott ezzel.
"amit nem transz, hanem transzfób tett fel..."
Újabb valasz, amiben transzfóboznak, pedig nem transzfób a kérdés.
Ők igyanúgy kiállnak a melegek, a transzok, a mentális betegségek, az oktatás, a gyermekek védelme, a környezetvédelem mellet.
Ők a módszerrel és az erőltetéssel nem értenek egyet amit néhány országban párezer ember csinál. Ezek tanult és okos emberek akik általában megoldásokall, javaslatokkal állnak elő, ne hasonlítsd őket az egyszeri bunkó fidesz szavazóhoz meg a gyűlölködő, tolvaj minisztetelnökünkhöz.
Ez milyen buggyant kérdés? Valójában mire kérdez rá egyáltalán? És hogyan volna megítélhető, ki okosabb és ki butább a felsoroltaknál? Valahol megtalálhatóak legalább az intelligenciahányadosaik tételesen felsorolva, hogy összevethető legyen?
És ha okosabbak, abból mi következik? És ha butábbak, abból mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!