Miért gondolja azt sok fidesz-szavazó, hogy aki liberális, az nem magyar?
Az a kérdés, hogy hogyan definiálják a magyart. És ezt 1-estől is kérdezem.
Énnekem az a definícióm, hogy magyar nyelvű és magyarnak vallja magát. Ez alapján pedig a liberálisok is magyarok.
Mert A PÁRT kinevezte magukat magyarnak, és [link] tehát mások nem magyarok, szerintük.
Ezt az ostoba szavazóik be is nyelik.
Egy fideszes nem gondol semmit!!!
Azt szajkózza, amit mondanak neki!
Mert ez is egy eszköz, hogy megosszák vele a népet. Megalkottak egy ideát, egy képet, hogy milyen ma egy “magyar” vagy egy “hazafi”, és aki ennek nem felel meg, azt gyakorlatilag kivetik maguk közül, köpködik, árulónak mondják.
Pedig nincs olyan, hogy egy magyar milyen, ahogy olyan sincs, hogy egy osztrák milyen vagy egy svéd milyen, hisz mindannyian más emberek vagyunk, más tapasztalatokkal, érzésekkel és gondolatokkal. Viszont a jelenlegi narratíva el akarja hitetni, hogy ha te egy kicsit is máshogy képzeled el a hazád jövőjét, mint a kormánypárt, akkor te hazaáruló és magyartalan vagy.
Én liberális nézeteket vallok, és nem tetszik, amilyen irányba megyünk, de attól még magyar vagyok. Itt nevelkedtem, ez a hazám, ez a nyelv ugyanúgy az enyém is, ugyanúgy a legszebb nekem is, mint bárki másnak, és nem szeretném hagyni, hogy elvegyék tőlem a nemzettudatomat, ami ugyanúgy megillet, mint bárki mást!
Én magyar liberális vagyok.
És nagyon büszke vagyok erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!