Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van más is rajtam kívül aki...

Van más is rajtam kívül aki látva a Fidesz remek válságkezelését, áttért, úgy hogy eddig ellenzéki szavazó volt?

Figyelt kérdés

Megmondom őszintén, eddig szavaztam én már a Jobbik-ra, a DK-ra, meg kígyóra-békára csak ne a Fidesz. De most egy kicsit megvilágosodtam. Remek válságkezelést produkáltak. Azért mégiscsak, pörög a gazdaság, emelkednek a bérek, nincs munkanélküliség, az ingatlanpiac még magasabban pörög mint szárnyalás idején, a forintot is sikerült visszaerősíteniük, nem lehet érezni a válságot. Az éttermek, szállodák, boltok, plázák, szórakozóhelyek, presszók tele vannak, mindenki amellett hogy nagyon sokan házhoz rendelik a kaját jó pénzért, még ezen sem spórolnak... azt kell mondanom, bravó Fidesz!

Azért valóban ha a 2008-as és az azután következő válsági éveket vesszük alapul, hol vagyunk mi attól? Meg sem érzünk semmit a válságból, nem hogy még olyan állapotok lennének.

Csak én vagyok aki most így ettől áttérült a Fidesz-KDNPre, mert most jött rá, hogy ennél csak szarabb lehetne bármelyik más párt ha kormányon lenne?

2023. máj. 15. 09:41
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
51%

Kérdező, a mostani válság semmiség ahhoz, ami Gyurcsány idején volt.

Az USA hogy van most? Köszöni szépen, teljesen jól. És hogy volt 2008-ban...?

Mutasd meg, mik azok a mutatók, amelyek a recesszióra utalnak. A jelentősebb gazdasági mutatók közül egyik sem utal komoly visszaesésre, legfeljebb csak kisebb megtorpanásra, míg 2008-ban teljesen egyértelműen látszott, hogy komoly bajok vannak.

Most már az energiahordozók világpiaci ára sem generálhat semmiféle válságot, mert visszatértek a covid előtti pozícióikba.

2023. máj. 15. 11:54
 22/25 anonim ***** válasza:

"Az USA hogy van most? Köszöni szépen, teljesen jól. És hogy volt 2008-ban...?"

.-.

Szó!jjunk má nekik is!

[link]

2023. máj. 15. 12:29
 23/25 anonim ***** válasza:
Azt az origót linkelted, ami szazával vesztett már sajtópert a hazugságai miatt?
2023. máj. 15. 12:39
 24/25 anonim ***** válasza:

Igen. Az lett linkelve.

Nem derült ki számodra egyértelműen?!?

2023. máj. 15. 12:46
 25/25 anonim ***** válasza:
A Jobbikról én a Mi Hazánkra tértem volna át, de minden normális ember látja, hogy jól kezeli az összes vészhelyzetet a Fidesz.
2023. máj. 16. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!