Van más is rajtam kívül aki látva a Fidesz remek válságkezelését, áttért, úgy hogy eddig ellenzéki szavazó volt?
Megmondom őszintén, eddig szavaztam én már a Jobbik-ra, a DK-ra, meg kígyóra-békára csak ne a Fidesz. De most egy kicsit megvilágosodtam. Remek válságkezelést produkáltak. Azért mégiscsak, pörög a gazdaság, emelkednek a bérek, nincs munkanélküliség, az ingatlanpiac még magasabban pörög mint szárnyalás idején, a forintot is sikerült visszaerősíteniük, nem lehet érezni a válságot. Az éttermek, szállodák, boltok, plázák, szórakozóhelyek, presszók tele vannak, mindenki amellett hogy nagyon sokan házhoz rendelik a kaját jó pénzért, még ezen sem spórolnak... azt kell mondanom, bravó Fidesz!
Azért valóban ha a 2008-as és az azután következő válsági éveket vesszük alapul, hol vagyunk mi attól? Meg sem érzünk semmit a válságból, nem hogy még olyan állapotok lennének.
Csak én vagyok aki most így ettől áttérült a Fidesz-KDNPre, mert most jött rá, hogy ennél csak szarabb lehetne bármelyik más párt ha kormányon lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!