Van más is rajtam kívül aki látva a Fidesz remek válságkezelését, áttért, úgy hogy eddig ellenzéki szavazó volt?
Megmondom őszintén, eddig szavaztam én már a Jobbik-ra, a DK-ra, meg kígyóra-békára csak ne a Fidesz. De most egy kicsit megvilágosodtam. Remek válságkezelést produkáltak. Azért mégiscsak, pörög a gazdaság, emelkednek a bérek, nincs munkanélküliség, az ingatlanpiac még magasabban pörög mint szárnyalás idején, a forintot is sikerült visszaerősíteniük, nem lehet érezni a válságot. Az éttermek, szállodák, boltok, plázák, szórakozóhelyek, presszók tele vannak, mindenki amellett hogy nagyon sokan házhoz rendelik a kaját jó pénzért, még ezen sem spórolnak... azt kell mondanom, bravó Fidesz!
Azért valóban ha a 2008-as és az azután következő válsági éveket vesszük alapul, hol vagyunk mi attól? Meg sem érzünk semmit a válságból, nem hogy még olyan állapotok lennének.
Csak én vagyok aki most így ettől áttérült a Fidesz-KDNPre, mert most jött rá, hogy ennél csak szarabb lehetne bármelyik más párt ha kormányon lenne?
Miért nem felel meg ez a kérdés az oldal szabályzatának?
Ez a kérdés egyértelműen csak kitaláció
9-es
De a fizetések is nőttek 50%-kal, mivel az emberek ugyanúgy meg tudják fizetni, nincs visszaesés! Gyurcsány idején a bérek nem nőttek.
A kérdezőnek teljesen igaza van.
Tavaly ősz óta azt "vártam", helyesebben attól féltem, hogy mennyire fogunk életszínvonalban visszaesni.
Lsd rezsicsökkentés korlátolt, lsd infláció, aztán gyengülő forint ( azóta visszajött), stb.
És láss csodát, kicsit jobban megnézzük mire költünk, de semmit sem esett az életszínvonalunk....és a környezetemben ugyanezt látom
...
Pont ma hajnalban néztem talán a Duna TV-n egy műsort, és ott valami olyasmit mondtak, hogy Magyarország pénzügyi csúcson van. Nyilván ezt a korábbi korszakokhoz kell viszonyítani.
Tény, hogy több ember dolgozik, mint a Gyurcsány korszakban, azt is mondták a műsorban, hogy Magyarországot a japánok ideális befektetési lehetőségnek látják, hogy kettővel jobb besorolást kapott, mint évekkel ezelőtt.
Az meg tény, hogy ha bemegyek akármelyik boltba, akkor mindig azt látom, hogy az emberek aktívan vásárolnak: nem csak kenyeret, tejet, hanem a legfinomabb élelmiszereket. A chips sem tűnt el kereslet-kínálat alapon, hiába az infláció.
Magyarország nem gazdag ország. Külföldön továbbra is jobb az élet. Nem mondom, hogy a Fidesz tökéletesen kormányoz, mert számos intézkedésével nem értek egyet. Nem is vagyok szavazója sem (és nem is leszek).
De tény, hogy tud kormányozni, és nehezen hihető, hogy az ellenzék ennél többet ki tudna hozni az országból gazdaságilag, mint amennyit a Fidesz kihozott.
Nem látok olyan nagy problémát abban hogy "áttértél".
Szélkakas.
Mint a Fidesz.
Épp oda való.
Én már megtértem. Kormányunknak hála pofátlanul lehet hetente emelni az árakat. Sok birka pedig még mindig a brüsszeli, háborús, gyíkemberes inflációt mantrázza.🤣
Üdv, egy vállalkozó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!