Igazából milyen az életszínvonal Magyarországon?
Abszolút nem olyan rossz, mint itt ( is) sokan állítják.
Nyilván a nyugat európai életszínvonalhoz képest érezhetően alacsonyabb, de szerintem, és tapasztalataim szerint az elmúlt 10 évben egyértelműen közelebb kerültünk.
Az egyik, hogy mihez képest.
A másik, hogy jellemzően vidéken van nagy szegénység és nem Pest belvárosában. És nem kell ehhez feltétlen Borsodba menned. Mehetsz Somogyba, Baranyába, Zalába, Békésbe stb. Lényegében Budapest agglomerációját, az osztrák határ környékét meg talán még a Balaton környékét leszámítva mehetsz bárhova, szegénység van. Még a nagyobb városok (Debrecen, Szeged stb.) úgy hagyján.
Na most ez így tényleg az ország felét jelenti.
2010 előtt borzalmas volt. Azóta minden jó. 2010 előtt nyomorogtam, most rekord bevételeim vannak a vállalkozásomban, hála a kormány intézkedéseinek. Sokkal több pénzt is költenek el az emberek nálam.
Gyurcsányék csak pusztítottak, miattuk nyomorogtam 2010 előtt én és közel 9 millió magyar is.
Igazából kb európa legalja.
Az hogy wc-re is kocsival járnak az emberek az nem jelent semmit.
Eu pénzeken élősködő sz*r amit felvásárolnak a kínaiak.
"zsebbe megkapja a 450-et."
Ami sz*rt se ér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!