Már a Balkánon és Romániában is jobb az életszínvonal, mint Magyarországon?
Romániában élek, illetve Magyarországon is gyakran megfordulok, így ez alapján tudom mondani, hogy Romániában egy ideje valamivel magasabb szerintem az életszínvonal, illetve gyorsabban fejlődik. Hosszú távon viszont a demográfiai adatok még sok problémát szülhetnek.
Bulgáriát kevésbé ismerem, de az elérhető információk alapján ott rosszabb az életszínvonal.
A balkánon nagyon nem.az nagyon elmaradott.
Románia egyes részein érezhető a haladás, de az ország nagyobb része még mindig elmaradott. Hát, cigányputri.
Románia eléggé diverz, Kolozsvár, Temesvár lehet valamivel jobb. Az tény hogy gyorsabban és nagyobb mértékben fejlődik, de ez azért is van mert sokkal, de sokkal szarabb helyzetből indultak.
A Balkánon Horvátországban valóban jobb már az életszínvonal, úgyszintén Szlovéniában, bár ha rájuk azt mondod hogy Balkán, akkor te ott halott ember vagy
Szerbia, Bulgária valamivel alattunk van, tőlük kicsivel rosszabb a helyzet Montenegróban én Bosznia-Hercegovinában, Albánia, Észak-Macedónia, illetve ha azt külön országnak tekinted akkor Koszovó meg még attól is rosszabb (ebből a háromból talán még Albánia van a legjobb helyzetben, de az is messze rosszabb mint Magyarország, Koszovó meg konkrétan a legeslegalja, konfliktusokkal terhelt elszegényedett maffiaállam (a szó szoros értelmében), a gazdasága a fekete-, és szürkezónában mozog, az elvándorlás pedig óriási)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!