Sok fiatal baloldalit miért zavarja az egészségügy helyzete, amikor azok akik valóban használják az egészségügyet, tökéletesen elégedettek vele?
A magyar egészségügyet döntő többségben a nyugdíjasok használják, de azok teljesen meg vannak vele elégedve. Kórházban dolgozó ismerőseimtől hallottam, hogy a fekvő betegek is mind a Fideszre szavaztak, amikor vitték be a kórtermekbe a szavazóurnát.
Nyilván azért szavaztak a kormányra, mert elégedettek többek között az EÜ-vel is. Ha pedig elégedettség van meg boldogság, akkor minek kéne több pénzt ölni bele?
A #22-es kommentemben ott van az orvosi bértábla, abból.
Nem hiszem, hogy valaha is gyorsabban ment, sőt. Apámon ennyi idő alatt kb az első szövettant végezték el.
Becslés, a 16-20 éve pályán lévő kategória van középen.
Ha feltételezzük, hogy 28 évesen áll munkába, akkor ez 44-48 éves kornak felel meg. Ám az orvosok átlagéletkora 58 év körül van, tehát valószínűleg az átlagbérük nem a 16-20 pályán lévőkéhez áll a legközelebb, hanem még feljebb van...
Tehát akkor semmi konkrét, csak amit Te becsülsz🤣
Igazi fidesz🤡🤡
Igen, a táblázat alapján ez egy jó indulatú becslés, mivel úgy vettem, hogy átlagosan 16-20 éve vannak a pályán az orvosok. De a valóságban ettől hosszabb ideje, mivel az orvosok átlagéletkora 58 év, ami még feljebb tolja a bért.
Mi a problémád a gondolatmenttel, szerinted mennyi lehet az orvosok átlagbére valójában?
Nekem van. Úgy gondolod, hogy nem ennyi az orvosok átlagbére? Mennyi valójában szerinted?
A kérdésből kimaradt a "nem" szó - a használják elől!
Úgy tényleg korrekt a meglátásod, kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!