Sok fiatal baloldalit miért zavarja az egészségügy helyzete, amikor azok akik valóban használják az egészségügyet, tökéletesen elégedettek vele?
A magyar egészségügyet döntő többségben a nyugdíjasok használják, de azok teljesen meg vannak vele elégedve. Kórházban dolgozó ismerőseimtől hallottam, hogy a fekvő betegek is mind a Fideszre szavaztak, amikor vitték be a kórtermekbe a szavazóurnát.
Nyilván azért szavaztak a kormányra, mert elégedettek többek között az EÜ-vel is. Ha pedig elégedettség van meg boldogság, akkor minek kéne több pénzt ölni bele?
"2022 átlag orvos bér: br. 1.4 millió"
Átlag bér??? Nyugdíj előtt álló főorvosok közt esetleg...
#13:
"2022 átlag orvos bér: br. 1.4 millió"
Milyen 1,4 millió, ember?😂😂 Éjjel álmodtad ezt a számot?😂 Ember, komolyan mondom hazugságban a Gyurcsány egy kispályás amatőr volt a fideszesekhez képest, ti bármit, bármikor szemrebbenés nélkül képesek vagytok behazudni.
Tehát az orvosok fizetése is csak addig volt fontos, amíg lehetett károgni rajta. Amint rendezve lett, már kit érdekel. :D
Az én apámat 2007-ben nem tudták ellátni, bele is halt a rákba, mert kilométeres volt a várólista. A nagynénémet a napokban műtötték, nagyon hamar sorra került.
26# "nagyon hamar"
Gondolom a valós adat igen csak kínoß lenne Neketek, ezért irtad azt higy nagyin hamar.
2 hónapon belül volt, én ezt nem érzem kínosnak.
"nagyon hamar sorra került"
"2 hónapon belül volt"
Ez legalább reális. Ma már a nagyon hamar is hónapokat jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!