39 - Egyrészt az egy teória, nem tudhatod, hogy igaz-e, de lehet rá gyanakodni. Lecsukták Petit? Nem, hiszen nem csinált semmit rosszat, egy diktatúrában valószínűleg ezért már börtönbe vágták volna.
"Amikor a "köz"médiában csak a gyurcsányozást hallod..." - Ezt a politizálást a DK is ugyanígy megcsinálta, csak éppen "Orbán Show" néven, az pont ugyanannyira szánalmas volt mint a "Gyurcsány Show". Akik ezek alapján a szavaznak azokat pont ugyanannyira kihasználja minkettő politika oldal :P
2023. máj. 12. 20:29
43/66 anonim válasza:
#20:29
Komolyan azt hiszed nem igaz? Hogy viccből hozta le egy csomó kormány közeli lap is, hogy feljelentették?? XD Még nem csukták le, de ez egy óvatos kezdet. Nem érzed a különbséget? Nem csak az a diktatúra amikor konkrétan kivégeznek. A diktatúra azt jelenti, hogy valaki korlátok nélkül uralkodik. A középkori királyságok voltak még hasonlóak, csak ott ugye féltek a felkelésektől, ott az volt a vissza tartó erő.
2023. máj. 12. 20:35
44/66 anonim válasza:
43 nem agymosás megy ember és téged is átbaxnak a különféle politikai beálítottságú lapok.Igen van egy két hülyeség de én úgy szidom a fideszt ahogyan akarom és senki bele sem kötött.
SZARORBÁNSZARGYURCSÁNSZARFIDESZ.
2023. máj. 12. 20:38
45/66 anonim válasza:
Nem azt mondtam, hogy nem igaz, azt mondtam, hogy ezt nem tudhatjuk, hogy miért mentek ki pontosan, én is arra tippelnék amit te mondasz, ezt nem jelenthetjük ki 100%-osan. Az érvelésed meg ne alapozd olyan dolgokra amiket maximum csak feltételezhetünk. Meg amúgy nem válaszoltál az üzenetem második részére.
2023. máj. 12. 20:40
46/66 anonim válasza:
*Nem azt mondtam, hogy nem igaz amit mondasz, azt mondtam, hogy nem tudhatjuk pontosan miért mentek ki, én is arra tippelnék amit te mondasz, de ezt nem jelenthetjük ki 100%-osan, nem kezelhetjük tényként.
2023. máj. 12. 20:42
47/66 anonim válasza:
46 - Eljutottál a szidásig, gratulálok! Látom már elfogytak az érveid és a mondanivalód, ezt úgy veszem, hogy elismered az igazam. Jó éjt!
2023. máj. 12. 20:44
48/66 anonim válasza:
Ez nem szidás. Ha sok ezres követő táborral rendelkező profilból írsz kormány kritizáló szöveget (tehát amit sokan látnak) akkor arra bizony rá fognak szállni.
2023. máj. 12. 20:47
49/66 anonim válasza:
50: de az nem jelenti azt, hogy diktatúra, ráadásul ezek nagyon meg sem történnek a 99%a hamis.Igaz indult egy két koncepciós per de ezeket nem Orbán (személyesen) adta ki.Nincs diktatúra fogd fel.
2023. máj. 12. 20:49
50/66 anonim válasza:
50 - Nagyon sok kifejezetten kormánykritikus sajtóorgánum rendelkezik többszázezres eléréssel, lásd: Partizán, szinted miért pont egy szinkronparódia csatornát hallgattatnának el először?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!