29 - Magyarországon nincs diktatúra. Van ellenzék (Elégé szánalmas, de van), van független és ellenzéki média, szabad választások. Ettől függetlenül, például a sajtó kérdésében eléggé a kormány felé dől a mérleg. Ezért mondom, hogy Magyarország nem a legdemokratikusabb ország, de nincs diktatúra.
2023. máj. 12. 19:59
32/66 anonim válasza:
#19:59
Amikor a "köz"médiában csak a gyurcsányozást hallod, amikor facen csak "brüsszel belevinne minket a háborúba" hírdetéseket létsz, amikor elkezdik feljelentgetni a kormányt kritizáló youtubereket azt nem érzed a sabadságod óvatos, de kezdetleges bekorlátozásának? És azt mered mondani nincs diktatúra... Hát te most vagy teljesen vak vagy, vagy te is pénzért írod ezt.
2023. máj. 12. 20:02
33/66 anonim válasza:
látsz*
szabadság*
Csak kesztyűben írtam és elgépeltem. De érted.
2023. máj. 12. 20:03
34/66 anonim válasza:
32 - Ha diktatúra lenne, akkor nem írhattad volna le a véleményedet. A közmédia valóban undorító állapotban van, de vannak független és ellenzéki médiumok is. Ha valaki szervezne egy rendes, életképes ellenzéket le tudná váltani ezt a rendszert.
2023. máj. 12. 20:10
35/66 anonim válasza:
#20:10
Jah leírhatom, aztán majd rám veri az ajtót a NAV vagy TEK.
2023. máj. 12. 20:18
36/66 anonim válasza:
Én még nem kommenteltem ide, de itt tényleg nincs diktatúra!
Agymosás az megy ezerrel meg a másik lejáratása (neveket nem mondok, gondolom tudjátok kiről/kikről van szó).Szóval ja erősen megy a hazudás de nem egy kényszerdiktatúrában élünk.
2023. máj. 12. 20:18
37/66 anonim válasza:
35 a nemzeti adó és vámhivatalnak ehhez mi köze?
2023. máj. 12. 20:19
38/66 anonim válasza:
35 - Szólj ha megjönnet a NAV-osok, azért mert írtál egy kommentet gyakorikérdésekre.
2023. máj. 12. 20:20
39/66 anonim válasza:
#20:19
Süsü a sárkány
2023. máj. 12. 20:20
40/66 anonim válasza:
39: jó reggelt ébresztő!
Oké, hogy este van de itt nincs diktatúra, akármilyen szar is a kormány, és akárhogy is b@ssza át az embereket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!