Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Debreceniek, mit szóltok az...

Debreceniek, mit szóltok az újabb kínai akksigyáratokhoz?

Figyelt kérdés
[link]

2023. máj. 9. 17:41
1 2 3 4 5
 21/44 mindentudó99 ***** válasza:
0%
#20 Környezetvédelmi szakembernek tetszik lenni?
2023. máj. 10. 04:50
 22/44 anonim ***** válasza:
100%
20 - a négy gyógyszergyár mennyit és mit szennyez???
2023. máj. 10. 07:28
 23/44 A kérdező kommentje:
21-es és 22-es, ha szerintetek nem szennyeznek semmit akkor érhető az is, hogy miért szavaztok a fideszre.
2023. máj. 10. 08:14
 24/44 mindentudó99 ***** válasza:
30%
#23 Te meg ha ilyen pontosan tudod melyik gyár mivel és mi módon szennyez oszd meg velünk . Egyébként csak hogy tudd állampolgári kötelességed a büncselekményt bejelentened ha tudomásodra jut. Úgyhogy kérlek tedd meg a feljelentésed a nyomozóhatóságnál minél előbb. Mert amíg csak itt írogatod es nem teszel semmit mindenki arra gondol hogy csak nagy humbug az egész amiröl beszélsz. Kerlek tegyèl fel ide képet a feljelentésről.
2023. máj. 10. 09:51
 25/44 anonim ***** válasza:
76%

Le le leszek pontozva,de azért elmondom a véleményemet.

Én ellenzéki vidékiként sajnálom a debrecenieket.

Ott is vannak ellenzékiek akik nem ezt akarták,vannak gyerekek akik nem ezt érdemlik.

Nem vagyok debreceni,de vidéki vagyok,egy erősen fideszes városban.

Ezt Pestről nézve nehéz lehet megérteni,de..

De sok emberrel beszélgetek,itt a városban,persze van köztük szektás fideszes,van köztük kissé butácska naív aki elhisz mindent a köztévének.

De a többség legalábbis akit ismerek az félelemből, kényszerből szavaz a fideszre.

Az önkormányzatnak nincs túl sok pénze és elmondják hogy nem szeretik a fideszt,de ha nem fideszes lesz a városvezetés akkor az a félelmük,hogy elfogják zárni a pénzcsapot, az önkormányzat nem jut forrásokhoz, és a település nem fog fejlődni.

Legalábbis rengeteg amúgy nem fideszes ismerősöm nekem nyíltan elmondta,hogy ezért szavaz mégis az elveivel szembe menve a fideszre.

2023. máj. 10. 15:06
 26/44 mindentudó99 ***** válasza:
0%
#25 Kèrdező köszönöm hogy leìrtad tehát csupàn feltételezéseken alapul minden amit írsz. Nem akarok sehova menni. Én innen ellàtok a dunaújarosi vasmű füstölő kéményeiig nert nincs messze. 0-24 ben okádja a füstöt de senki nem ágáll ellene. Bármelyik gyár elbújhat mellette szennyezés terén. Nem hogy nem tiltakozik senki még az mellett kardoskodnak hogy állam mielőbb mentse meg a 800 milliárd adóságot maga előtt görgető céget. Szóval értem èn hogy most mindenki önnjelölt környezetvédő lett mert azt adta ki a Dk pártközpontja hogy most az akku gyárak a főellensèg. De hamár környezetvédőt jàtszol legyél légyszives következetes és olyan ellen emelj hangot ahol valös probléma is fennáll.
2023. máj. 10. 19:36
 27/44 A kérdező kommentje:
26-os, a füst vagy akármilyen szennyezés akkor sem lesz egészséges, ha senki nem tiltakozik ellene. Nekem nem ad ki semmit a DK mert egyik politikusnak sem hiszem el egy szavát sem akár melyik oldalon van, nem úgy mint te.
2023. máj. 10. 21:02
 28/44 anonim ***** válasza:
100%

26 - tökéletesen megértelek!

Ha a Vasmű bezárna, egy város és a környéke süllyedne még nagyobb nyomorba!

2023. máj. 10. 21:40
 29/44 anonim ***** válasza:
18%

25 - "Én ellenzéki vidékiként sajnálom a debrecenieket."

Te ne sajnáljál senkit, főleg ne a debrecenieket!

Semmi bajuk nem lesz, csak most megy a hiszti, mert választások lesznek, és a környezetvédelem az a pont, amivel minden felelősség nélkül játszhat mindegyik párt, és annak fizetett katonái!

Ha nem lennének a közelgő választások, akkor mindegyik kussolna, mert fingjuk sincs hogy miről beszélnek!

A debreceniek qrva jól járnak ezekkel a beruházásokkal, mert eszement pénzeket fektetnek be a városban. Az tény, hogy Debrecenben nincs munkanélküliség, de Kelet-Magyarországon bizony a legnagyobb!

Én nagyon sajnálom, hogy nem Miskolcra hozzák ezeket a giga-beruházásokat! A BMW-t is ide akarták hozni, aztán a debreceni repülőtér miatt a BMW Debrecent választotta. És az vonzza a többi befektetőt is!Miskolc sokkal jobban rá lenne szorulva ilyen gyárakra, de ide ilyenek egyelőre nem jönnek. Én nem a magyar, hanem az Európai Környezetvédelmi előírásokba bíznék, és én sem félnék ezektől a gyáraktól!

2023. máj. 10. 21:51
 30/44 A kérdező kommentje:
29-es "A debreceniek qrva jól járnak ezekkel a beruházásokkal, mert eszement pénzeket fektetnek be a városban." Ja építenek belőle utakat, vasutat mdg közműveket a gyáraknak. Debrecen lakossága meg bokáig jár a sz@rban, hugyban a nagyállomás előtti egyetlen aluljáróban.
2023. máj. 10. 22:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!