Debreceniek, mit szóltok az újabb kínai akksigyáratokhoz?
Le le leszek pontozva,de azért elmondom a véleményemet.
Én ellenzéki vidékiként sajnálom a debrecenieket.
Ott is vannak ellenzékiek akik nem ezt akarták,vannak gyerekek akik nem ezt érdemlik.
Nem vagyok debreceni,de vidéki vagyok,egy erősen fideszes városban.
Ezt Pestről nézve nehéz lehet megérteni,de..
De sok emberrel beszélgetek,itt a városban,persze van köztük szektás fideszes,van köztük kissé butácska naív aki elhisz mindent a köztévének.
De a többség legalábbis akit ismerek az félelemből, kényszerből szavaz a fideszre.
Az önkormányzatnak nincs túl sok pénze és elmondják hogy nem szeretik a fideszt,de ha nem fideszes lesz a városvezetés akkor az a félelmük,hogy elfogják zárni a pénzcsapot, az önkormányzat nem jut forrásokhoz, és a település nem fog fejlődni.
Legalábbis rengeteg amúgy nem fideszes ismerősöm nekem nyíltan elmondta,hogy ezért szavaz mégis az elveivel szembe menve a fideszre.
26 - tökéletesen megértelek!
Ha a Vasmű bezárna, egy város és a környéke süllyedne még nagyobb nyomorba!
25 - "Én ellenzéki vidékiként sajnálom a debrecenieket."
Te ne sajnáljál senkit, főleg ne a debrecenieket!
Semmi bajuk nem lesz, csak most megy a hiszti, mert választások lesznek, és a környezetvédelem az a pont, amivel minden felelősség nélkül játszhat mindegyik párt, és annak fizetett katonái!
Ha nem lennének a közelgő választások, akkor mindegyik kussolna, mert fingjuk sincs hogy miről beszélnek!
A debreceniek qrva jól járnak ezekkel a beruházásokkal, mert eszement pénzeket fektetnek be a városban. Az tény, hogy Debrecenben nincs munkanélküliség, de Kelet-Magyarországon bizony a legnagyobb!
Én nagyon sajnálom, hogy nem Miskolcra hozzák ezeket a giga-beruházásokat! A BMW-t is ide akarták hozni, aztán a debreceni repülőtér miatt a BMW Debrecent választotta. És az vonzza a többi befektetőt is!Miskolc sokkal jobban rá lenne szorulva ilyen gyárakra, de ide ilyenek egyelőre nem jönnek. Én nem a magyar, hanem az Európai Környezetvédelmi előírásokba bíznék, és én sem félnék ezektől a gyáraktól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!