Szerinted ki fogják rúgni Prof. Dr. Fábián István egyetemi tanárt (Debreceni Egyetem) a kínai aksi gyár veszélyeiről való felvilágosításai miatt?
#3 Csak hihetőbb egy olyan szakember szájából aki előtte nem a Fidesz ellen indult a választáson. Vagy a politikusok önös érdekből nem szoktak hazudni?
Most akkor ő inkább politikus vagy inkább szakember? Szerintem inkább politikus, így az hogy mellette esetleg akár érthetne is hozzá az bőven nem elég ahhoz, hogy elhiggyem neki, hogy objektív véleményt próbál megfogalmazni.
#3 nos ha egy szakember úgy látja hogy egy kormámy nem veszi figyelembe a szakmai elvárásokat akkor természetesen szakmai alapon lesz ellenzéki. Ezt még talán te is fel tudod fogni. :)
Persze jó fasiszta módjáa töröltették a válaszomat, pedig semmi pejoratív nem volt benne. A fasizmust pedig nem tagadni kellbhanem büszkén fepvállalni :)
"Vagy a politikusok önös érdekből nem szoktak hazudni?"
A helyzet az, hogy kormánypárti szakembertől még nem hallottam dicsérni a beruházást, a kormánypárti politikusok meg ideológiai alapon védik, de van egy olyan érzésem, hogy valami nincs rendben az akkugyár körül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!