Mit szóltok hozzá, hogy prof. Fábián István a Debreceni Egyetem volt rektora, mostani kémiai tanszékvezető, aki a témához ért ellenzi a debreceni akkumulátor gyárat?
Nagyon meglepett az előadás, mert látszik hogy teljesen elolvasta az engedélyezési dokumentációt, előadásában részletesen elővette a problémákat és gondokat. A Fidesz lehet rosszul csinálja, gond van ezzel az akkumulátor gyárral, politika van mögötte?
Hazaáruló libsi!
Gondolom nem sokára rács mögött lesz, de legalább eltávolítják a pozíciójából azonnali hatállyal.
Vagy csak a szakmai reputációja fontosabb, mint hogy a jobbolsi kormánypártnak benyaljon.
Magyarországon rossz a tapasztalat a vegyipari üzemekkel,gyárakkal.
A gödi Samsungnál is voltak/vannak problémák, pedig az kisebb aksigyár.
Mondom én, és már mondtam, és még fogom is mondani.
Ebben a rendszerben csak az őrizheti meg a gerincét, aki több lábon áll. Csak a semmirekellők térdelnek be az anyagi szempontok miatt.
Még a pénzügyminiszter is kiállt, és elmondta a fidesz politikája miatt katasztrófális minden: bérek, infláció, egészségügy,oktatás, és a háború csak részben felelős.
Összegzve: csak az beszélhet őszintén az aksigyárról, akinek a megélhetése nem függ ettől a rendszertől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!