Mi történik a BGE-n? Miért van egyszerre ilyen sok tanszékvezetői állás meghirdetve?
Ez azért szokatlan, hogy ilyen sok állást hirdessenek meg... tudja valaki ennek az okát? Sima átszervezés, belső tisztújítás, vagy bővülés?
Volt egy struktúra váltás, alapítványi kézbe kerültek az egyetemek, köztük a BGE -is.
Ami nem jelenti, hogy minden TSZV-től megváltak volna, lehetséges, hogy így, egyszerre járnak le a pályázatok, és így is lettek kiírva. Vagy a struktúra váltás miatt megújítanak mindent.
A BGE-n én mindig látok pl. jogász álláshirdetést, amiből az jön le, hogy elég nagy a fluktuáció. :D Egyébként nem egy nagy szám egyetem, összességében.
Kérdezd meg a HÖK-öt, megérne egy levelet, engem is érdekelne. :D
Igen tényleg a szerkezetváltás is most van vagy lesz, jó, hogy mondod! Akkor tényleg ez lesz az.
Hát valóban nem egy nagy szám, de mivel én is itt végeztem, azért elgondolkodtam rajta, hogy lojalitásból bevállalnám.
Igen, tudom. De mivel elsősorban nem akadémiai területen nyomulok, így nem is rendes akadémiai főállás érdekelne. Csak kíváncsi voltam, hogy itt mi történt.
Szerintem is le van osztva előre minden.
Szeretnénk tájékoztatni a hozzászólókat, hogy a Budapesti Gazdasági Egyetem tanszékvezetői pozíciói határozott időre szóló megbízások, amelyek hamarosan lejárnak, ezért kerültek egyszerre meghirdetésre a pozíciók. A pályázatok nyíltak, tehát a jelenlegi tanszékvezetők, belső és külső érdeklődők pályázatait is örömmel várjuk!
Üdvözlettel,
BGE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!