#31 Vannak akik sikeresen kinövik a gyermekkort, és vannak az olyan bátor, küzdőszellemű, harcos gyernőttek, mint amire lehet következetetni veled kapcsolatban...
2023. máj. 7. 22:20
33/42 anonim válasza:
32-es
Ok boomer...
2023. máj. 7. 22:21
34/42 anonim válasza:
#32 Ok, csicska vagy, èrtjük, nagyon menő. Az ilyen emberekre emlèkeszik tisztelettel az utòkor.
2023. máj. 7. 22:22
35/42 anonim válasza:
34-es
Ok bommer.
2023. máj. 7. 22:24
36/42 anonim válasza:
#34 Én vagyok a csicska?Ti csináltok úgy egy ócska sorozat alapján, mintha az valóság lenne.Na menjél szépen játszani a fénykardocskáddal, aztán biztos nagyon menő leszel a többi gyernőtt közt, mikor 40 évesen az anyád viszi ágyba neked a kakaót.
2023. máj. 7. 22:30
37/42 anonim válasza:
Tényleg nem tudom, hogy ezen sírjak, vagy nevessek.
Annyiszor mondtam már, hogy ennél nincs lentebb, de naponta dobbenek rá, hogy nagyon is van lentebb.
Köszönjuk neked drága kedves vezetőnk!
Borzalom!
2023. máj. 7. 22:32
38/42 anonim válasza:
34-es
Nem neked akartam írni....bocsi.
36-os
Ne haragudj, de a Fidesz is a Star Warsból lopja az idézeteit, pl. a fideszes "Békét és Biztonságot"... xD ez Palpatine főkancellár beszédéből való, amit lenyúlt a Fidesz.. jó reggelt boomer koma :)
#38 Igazad van.Ilyet sem a Star Wars előtt sem azután nem mondtak az emberek.Az a fos film talált fel mindent, ugye? :D Főleg, hogy az egész sorozar egy nagy lopás rengeteg helyről, de bizonyára pont onnan szedte a "Békét és Biztonságot" a kormány, mert ugye az egész történelmünk nem volt hozzá elég, csak a Szar Warsz.Most vagy 12 éves vagy vagy egy 12 éves szintjén lévő felnőtt...
2023. máj. 7. 22:44
40/42 anonim válasza:
36-os
Sőt Orbán Viktor imád Bud Spencer és Terence Hill filmekből idézeteket lopni pl. "ha kicsi a tét, a kedvünk sötét"
Vagy a Tarzan rajzfilmből: " a cúcsra is akkor érhetsz, ha egy hegy elédbe áll"
vagy Darth Védertől, "sose becsüld/becsüljük le a sötét oldal erejét"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!