Csak én érzem úgy hogy a fidesz propaganda mostanra elérte a debilségnek azon szintjét, hogy már csak sírva röhögni lehet az egészen?
2
Nem szereted az abszurd humort?
Mai ellezéki szösszenet itt, a GYK-n:
"A Fidesz nem tud kommunikálni. Az nem kommunikáció, hogy az van amit én mondok. Az nácizmus. A Fidesz egyáltalán nem tud kormányozni, ezt a mostani gyerekverések is világosan mutatták. Ha ennél rosszabb lesz, a Fidesznek akkor is mennie kell, bár nem valószínű mert ennél (a fajirtásnál) nincs lejjebb."
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__12..
Hát, ezen a debil sorstársadon tényleg csak sírva lehet röhögni...
Nos, amint látod, én hoztam konkrét példát. Most te jössz! Linkelj nekem olyan "fidesz propagandát" (bárhonnan), amelyen sírva röhögsz. Rajta! Kíváncsian várom! ?)
Kb. 10 éve amikor az unortodox gazdaságpolitika hazavágta a forintot a fidesz kirakta a full idióta kósát azzal a szöveggel,hogy magyarország támadás alatt áll,már akkor megindultunk a lejtőn.Azóta csak a nitrót nyomják rá.
A sorosozást meg átvették a miéptől ami már akkor is egy antiszemita fasság volt.
Az a baj,hogy a fidesz igazából nem kormányoz csak propagandát tol.Az meg úgy működik,hogy egy nagyobb baromságokat meg ellenségképet kell gyártani,hogy kövessék a választóik ingerküszöbét.
Rossz vége lesz,ennyire nem gyűlölte egymást a magyar politikusok miatt már nagyon rég óta.
Én eddig azt hittem, hogy gyakorin nagyon alja a Fideszesek szintje, de ezeknek mindenhol ilyenek.
Nézd meg Boldog a lelki szegény Istvánt:
Nagyon büszkén szidja a pedagógusokat, csak éppen azt felejti el, hogy a pedagógus Pénztáros Lőrinc "legyetek bátorak" mondására utal.
Amikor ez kiderült, akkor Boldog a lelki szegény István átment igazi Fideszes kutyába:
🤡Libsik írjatok még mert csak 100 ezer forintot kerestetek eddig nekem!👍
Hajrá!
Azért elgondolkodtató, hogy ez a végletekig buta ember egy képviselő.
2016tól már érzem a migránsozás után, ma a megafonosok, meg a többi fideszes észlénytől már hányingerem van.
Origo, M1 az állami TV, TV2 stb stb.. a legundorítóbb módon nyomja az ellenzék gyalázását, orosz propagandát.
Most aktuálisan a diáktüntetésekre, is azt mondják dollárballoldal szervezte:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!