Csípem a károgókat. Itt vergődik, hogy véres diktatúra van, utána leugrik enni egy gyrost, és felszív egy csík port...
2023. máj. 7. 21:50
22/42 anonim válasza:
A minielnök és követői cpac-os fellépése pl. egy kitünő példa.
Lázár bécsi rettegés riportja.
A soros kampány gyakorlatilag egy antiszemita hazugság.Nincs is Soros terv.
Követendő példaként állítják be azt az extrém gyávaságot amit az ukrán helyzet miatt produkálunk.
Brüszell nem ad pénzt mert lmbtq meg woke...
Stb stb stb...
2023. máj. 7. 21:51
23/42 anonim válasza:
#15: "Kinyírtak egy csomó embert a járvány alatt..." Kik, te szerencsétlen? A Covid halálos áldozatainak a száma 2022. végéig 6,6 millió fő volt világszerte. Őket mind a kormányuk nyírta ki? Te tényleg ennyire hülye vagy? Emlékszel, mint mondott a puffadt fejű DK-s Arató Gergely? Hogy Magyarországon sajnos nem haltak meg elegen.
Ezen kívül egy DK-s politikus is meghalt a Covid miatt. ...és tudod, miért? Mert a DK keleti vakcina-ellenes politikája miatt nem volt hajlandó beoltatni magát a kínai vakcinával.
Szóval ki nyírt ki kicsodát? (A DK a saját politikusát!)
2023. máj. 7. 21:51
24/42 anonim válasza:
21
Az a fideszes stílus.
2023. máj. 7. 21:52
25/42 anonim válasza:
22
Poén volt, hogy ahol Lázár rettegett Bécsben, ott 1-2 nap múlva leszúrtak valakit.
2023. máj. 7. 21:52
26/42 anonim válasza:
30 ezerre tették azoknak a halottaknak a számát 1 év alatt akik a romos egészségügy miatt nem jutottak időben ellátáshoz.
2023. máj. 7. 21:57
27/42 anonim válasza:
Én elhagytam Magyarországot és kiköltöztem külföldre, de szeretném, hogy ti maradjatok és folytassátok, azt akarom, hogy Magyarország fennmaradjon. Féltelek titeket... elszunnyadtunk. Ott voltunk egymásnak, ott volt Magyarország, a munkánk, a mindennapok. Ott voltunk egymásnak és békén hagytak minket, megszavaztuk őket és békén hagytak minket. Szó nélkül elfogadtuk a lopásaikat, tovább zakatolt a gépezetük, és amint távolabb léptek elfeledtük őket. Mert ott voltunk egymásnak. A miénk volt Magyarország. De elszunnyadtunk. Én is veletek együtt. És elfordultam az igazságtól, amivel nem akartam szembenézni. Egy sosem gyógyuló seb tátong az ország kellős közepén. A sötétség, rozsdaként eszibe magát a saját környezetébe. Hagytuk elterjedni és most itt van. Itt van, és már nem csak látogatóba jött. Maradni akar.... A Fidesz egy betegség, aminek lételeme a sötétség és olyankor él igazán, amikor mi aluszunk. Egy kivándoroltnak könnyű azt mondania, hogy harcoljatok, és talán igaz az, hogy haszontalan a harc. Talán túl késő. De elhihetitek, ha újrakezdhetném, korábban ébrednék és szembe szállnék a rohadékokkal. A legelejétől fogva..........KÜZDJETEK a Fidesz ellen!
2023. máj. 7. 21:58
28/42 anonim válasza:
#27 Az ilyen ömlengések után nincs hányingered?
2023. máj. 7. 22:00
29/42 anonim válasza:
A NER eredményesen szaporítja a buta, beteg és szociálisan megnyomorított embereket akik aztán gyarapodó hűséges szavazói lesznek a Fidesznek. Minél kevesebb ész, annál több voks. Orbán Kádár népét szolgálja ki, és ez bármilyen szomorú is, a Fidesz-választójogi törvénnyel megtámogatva, hatásos.
2023. máj. 7. 22:04
30/42 anonim válasza:
27
Mennék én is, de elvileg engem megölt a fidesz 3 éve.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!