Megfordulhatott a gondolat Ferenc pápa fejében, hogy Orbán csak flexel vele és propaganda célra használja?
Nem teória, ismerve az előzményeket. Ezt te is pontosan jól tudod. Amikor korábban kiderült, hogy Ferenc pápa véleménye sok esetben eltér Orbánék véleményétől, azt Orbán körei nagyon illetlen módon fejezték ki. S lám Ferenc pápa mégis itt van, ahogy azt a legutóbbi villámlátogatásakor, amikor lényegében átutazóban volt, megígérte.
Azért tettem fel a kérdést, amit leírtam. Vajon mi járhat Ferenc pápa fejében? Biztos, hogy jól ismeri a magyar viszonyokat, tájékozott és tudja, ki mikor és mit beszél róla.
Egyeseknek a flex a sarokcsiszológépet jelenti, de még azt is hibásan, mert ez csak egy márka volt.
A flexelés a kortárs szlengben azt jelenti, hogy valaki hivalkodik és pózol valakivel, vagy valamivel.
4.
Én is tudom hogy mit jelent angolul és nem egészen azt amit irtál hiába pontozol le!
6.
Ismerem a flex szleng jelentését ellentétben veled!
Nem flex, hanem flexelés.
A flexelés a szlengben azt jelenti, hogy valaki vagánykodik, felvág, hivalkodik, pózol, menőzik valakivel, vagy valamivel.
8.
Tudom,hogy mi mit jelent,nem vitatkozok lepontozóssal!
Megsértődtél mert nincs igazad!
Szevasz!
Nem hinném, hogy tudnád, mert még a szót is rosszul írtad le.
További szép estét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!