Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik a rosszabb, gyermekeket...

Melyik a rosszabb, gyermekeket veretni, vagy szemkilövetni?

Figyelt kérdés
Ha csak a kettő közül lehet választani, és mindenképpen állást kell foglalni, hogy melyik a rosszabb, akkor mire szavazol?
2023. máj. 7. 11:50
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
69%
Hát igen, kérdező. "Fúlyták" ly-al. Édes Istenem, és még ez osztja itt az észt, láthatóan legfeljebb szakmunkás végzettséggel.
2023. máj. 7. 15:50
 42/54 A kérdező kommentje:
41, Igen, ezekre gondoltam, nyolc válasz után lett sok ezt a szint, pedig én edzett vagyok.
2023. máj. 7. 15:51
 43/54 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
53%

Ennyi? Kifogytak az érveid, és néhány írás hibámba kötsz bele? .

[link]

2023. máj. 7. 15:59
 44/54 anonim ***** válasza:
0%

"Haver, a gyerek a földön feküdt mi közben mások még tovább bontották a kordont."

Most már érted, hogy miért szorulnak önvédelemre a rendőrök?

"A zsaru nem a kordon védelmében cselekedett"

Hanem a saját és a kollégái biztonsága érdekében.

"ott állt le a gyereket le fujni, ahelyett hogy a kordont védte volna a többiektől"

Nagyon kíváncsi lennék, hogy ha neked kellene ott állnod rendőrként, és rád rontana egy sereg tüntető, akkor mégis mit csinálnál.

2023. máj. 7. 15:59
 45/54 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
88%

"Most már érted, hogy miért szorulnak önvédelemre a rendőrök?"

Nem, hiszen láthatoan nem szorultak rá, ha rá ért a gyereket cseszegetni.

"Hanem a saját és a kollégái biztonsága érdekében."

Dehát azt mondod hogy a zsaru azért állt le a kordon védelmével, és állt le egy már láthatoan harcolni nem akaro gyereket kinozni, hogy magát és a kollégáit védje? Észlény vagy mondhatom.

"Nagyon kíváncsi lennék, hogy ha neked kellene ott állnod rendőrként, és rád rontana egy sereg tüntető, akkor mégis mit csinálnál."

Ha ilyesmi lenne, én zsaruként a társaimmal maradnék hogy védjem őket meg magam a támadoktol, és nem pedig egy már földre került harcolni nem akaró kölyköt szadiznék, kockáztatva hogy a társaimnak nehezebbé válna védekezni egy ilyen tömeg ellen, ha kisétálnék, hagyva egy kis hézagot.

Mert nekem a társaim fontosabbak lennének, mint egy kis élvezet.

De láthatoan ennek a zsarunak nem ez volt a véleménye, és a helyzet sem lehetet hasonló, hiszen ha az egész tömeg indult volna meg, és nem csak néhányan acsarkodtak volna elől, akkor ideje sem lett volna le állni.

2023. máj. 7. 16:12
 46/54 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
22%

Egyébként meg hiába arcoskodsz itt hogy te mennyire szivűgyedre veszed a fiatalokat kérdező. Látszik hogy le se szarod őket.

Itt egy válaszólo aki itt mosdatja a gyerek szadizó zsarut, és nem hogy szó nélkül türöd de még egy pirost sem birtál rá nyomni, bezzeg nekem még a helyes írásomat is előhoztad, és a haveroddal és fullba nyomjátok a pirosat. Csak mert azt hiszed fideszes vagyok.

2023. máj. 7. 16:16
 47/54 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
39%
Na, legalább a haverodban lett egy kis szégyen érzet és meg nyomta azt a pirost.
2023. máj. 7. 16:31
 48/54 anonim ***** válasza:
0%
Nem vitatkozom veled, teljesen fölösleges.
2023. máj. 7. 16:46
 49/54 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
46%
Persze hogy felesleges, hiszen igazam van...
2023. máj. 7. 16:56
 50/54 anonim ***** válasza:
52%
Vandál, lázadó tinik mentek ki többségében tüntetni. Nem volt annyi rendőr a helyszínen, hogy megakadályozzák a kordonbontást, ezét bevetették a könnygázt. Ezt én személy szerint túlzásnak érzem. Viszont senkit sem verettek meg.
2023. máj. 7. 19:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!