Melyik a rosszabb, gyermekeket veretni, vagy szemkilövetni?
"Haver, a gyerek a földön feküdt mi közben mások még tovább bontották a kordont."
Most már érted, hogy miért szorulnak önvédelemre a rendőrök?
"A zsaru nem a kordon védelmében cselekedett"
Hanem a saját és a kollégái biztonsága érdekében.
"ott állt le a gyereket le fujni, ahelyett hogy a kordont védte volna a többiektől"
Nagyon kíváncsi lennék, hogy ha neked kellene ott állnod rendőrként, és rád rontana egy sereg tüntető, akkor mégis mit csinálnál.
"Most már érted, hogy miért szorulnak önvédelemre a rendőrök?"
Nem, hiszen láthatoan nem szorultak rá, ha rá ért a gyereket cseszegetni.
"Hanem a saját és a kollégái biztonsága érdekében."
Dehát azt mondod hogy a zsaru azért állt le a kordon védelmével, és állt le egy már láthatoan harcolni nem akaro gyereket kinozni, hogy magát és a kollégáit védje? Észlény vagy mondhatom.
"Nagyon kíváncsi lennék, hogy ha neked kellene ott állnod rendőrként, és rád rontana egy sereg tüntető, akkor mégis mit csinálnál."
Ha ilyesmi lenne, én zsaruként a társaimmal maradnék hogy védjem őket meg magam a támadoktol, és nem pedig egy már földre került harcolni nem akaró kölyköt szadiznék, kockáztatva hogy a társaimnak nehezebbé válna védekezni egy ilyen tömeg ellen, ha kisétálnék, hagyva egy kis hézagot.
Mert nekem a társaim fontosabbak lennének, mint egy kis élvezet.
De láthatoan ennek a zsarunak nem ez volt a véleménye, és a helyzet sem lehetet hasonló, hiszen ha az egész tömeg indult volna meg, és nem csak néhányan acsarkodtak volna elől, akkor ideje sem lett volna le állni.
Egyébként meg hiába arcoskodsz itt hogy te mennyire szivűgyedre veszed a fiatalokat kérdező. Látszik hogy le se szarod őket.
Itt egy válaszólo aki itt mosdatja a gyerek szadizó zsarut, és nem hogy szó nélkül türöd de még egy pirost sem birtál rá nyomni, bezzeg nekem még a helyes írásomat is előhoztad, és a haveroddal és fullba nyomjátok a pirosat. Csak mert azt hiszed fideszes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!