Melyik a rosszabb, gyermekeket veretni, vagy szemkilövetni?
Hanem miért fújták le azt a srácot?
"Még csak ilyet sem tettem. "
Dehogynem.
Cselekedet és gondolkodás mód alapján: "Én azt gondolom, hogy azok nem igaz magyarok, akik egy másik magyar embert vascsővel vernek véresre, csak azért, mert más volt a véleménye."
Cselekedet alapján:
"Azokat sem gondolom igaz magyaroknak, akik elszigetelik az országot mindenkitől."
32-es.
Nem tudom, de hogy nem azért fúlyta pofán a nem harcolo fegyvertelen kölyköt mert veszélyt jelentett a páncélos/fegyveres rendőrre az tuti. Lehet hogy szórakozásbol.
31-Engem miért?
Akkor még egyszer leírom, nem a viselkedés és gondolkodásmód alapján állítom, hogy hazaáruló antimagyarok ezek a személyek, hanem azért, mert elindították a nemzetet a megszűnés útján. 2100-ra már csak ötmillió magyar fog élni, és ez ellen a fidesz és vezetői semmit sem tettek, sőt, a nagyon hosszú ideje tartó kormányzásuk alatt csak rosszabb lett a helyzet.
Ezek tények, bárhogy is próbálod csűrni és csavarni.
A kordon azért van, hogy védje az egyébként ez ügyben ártatlan rendőrséget. Ha valaki ezt elbontja, az rátör a rendőrök biztonságára, ugyanerre biztatva a többi tüntetőt is. Tökmindegy, hogy milyen páncél van a rendőrön, ha rájuk zúdul egy csomó tüntető, simán okozhatnak nekik sérüléseket.
34-es
"Akkor még egyszer leírom, nem a viselkedés és gondolkodásmód alapján állítom, hogy hazaáruló antimagyarok ezek a személyek, hanem azért, mert elindították a nemzetet a megszűnés útján. 2100-ra már csak ötmillió magyar fog élni, és ez ellen a fidesz és vezetői semmit sem tettek, sőt, a nagyon hosszú ideje tartó kormányzásuk alatt csak rosszabb lett a helyzet."
Jó akkor nem a gondolkodás módja alapján nem tartod ezeket magyarnak, hanem még mindig a cselekedeteik miatt.
"Ezek tények, bárhogy is próbálod csűrni és csavarni."
Mit csűrtem csavartam? Egyik felsorakoztatott állitásod sem tagadomtam.
"A kordon azért van, hogy védje az egyébként ez ügyben ártatlan rendőrséget. Ha valaki ezt elbontja, az rátör a rendőrök biztonságára, ugyanerre biztatva a többi tüntetőt is. Tökmindegy, hogy milyen páncél van a rendőrön, ha rájuk zúdul egy csomó tüntető, simán okozhatnak nekik sérüléseket."
Haver, a gyerek a földön feküdt mi közben mások még tovább bontották a kordont.
A zsaru nem a kordon védelmében cselekedett, hiszen ott állt le a gyereket le fujni, ahelyett hogy a kordont védte volna a többiektől.
Ez nem önvédelem, hanem szadizmus.
"36, Mi? Tudsz magyarul írni?"
Jé, hát le esett vagy 8 válasz után?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!