Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik a rosszabb, gyermekeket...

Melyik a rosszabb, gyermekeket veretni, vagy szemkilövetni?

Figyelt kérdés
Ha csak a kettő közül lehet választani, és mindenképpen állást kell foglalni, hogy melyik a rosszabb, akkor mire szavazol?
2023. máj. 7. 11:50
1 2 3 4 5 6
 31/54 A kérdező kommentje:
Persze azt is elhiszem, hogy ez téged kellemetlenül érint, kiderült a nagy nemzetmentőről, hogy sokkal inkább nagy nemzethalasztó lesz belőle.
2023. máj. 7. 15:22
 32/54 anonim ***** válasza:
70%

Hanem miért fújták le azt a srácot?

2023. máj. 7. 15:25
 33/54 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
13%

"Még csak ilyet sem tettem. "

Dehogynem.

Cselekedet és gondolkodás mód alapján: "Én azt gondolom, hogy azok nem igaz magyarok, akik egy másik magyar embert vascsővel vernek véresre, csak azért, mert más volt a véleménye."

Cselekedet alapján:

"Azokat sem gondolom igaz magyaroknak, akik elszigetelik az országot mindenkitől."

32-es.

Nem tudom, de hogy nem azért fúlyta pofán a nem harcolo fegyvertelen kölyköt mert veszélyt jelentett a páncélos/fegyveres rendőrre az tuti. Lehet hogy szórakozásbol.

31-Engem miért?

2023. máj. 7. 15:37
 34/54 A kérdező kommentje:

Akkor még egyszer leírom, nem a viselkedés és gondolkodásmód alapján állítom, hogy hazaáruló antimagyarok ezek a személyek, hanem azért, mert elindították a nemzetet a megszűnés útján. 2100-ra már csak ötmillió magyar fog élni, és ez ellen a fidesz és vezetői semmit sem tettek, sőt, a nagyon hosszú ideje tartó kormányzásuk alatt csak rosszabb lett a helyzet.

Ezek tények, bárhogy is próbálod csűrni és csavarni.

2023. máj. 7. 15:41
 35/54 anonim ***** válasza:
67%

A kordon azért van, hogy védje az egyébként ez ügyben ártatlan rendőrséget. Ha valaki ezt elbontja, az rátör a rendőrök biztonságára, ugyanerre biztatva a többi tüntetőt is. Tökmindegy, hogy milyen páncél van a rendőrön, ha rájuk zúdul egy csomó tüntető, simán okozhatnak nekik sérüléseket.

2023. máj. 7. 15:42
 36/54 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
0%

34-es

"Akkor még egyszer leírom, nem a viselkedés és gondolkodásmód alapján állítom, hogy hazaáruló antimagyarok ezek a személyek, hanem azért, mert elindították a nemzetet a megszűnés útján. 2100-ra már csak ötmillió magyar fog élni, és ez ellen a fidesz és vezetői semmit sem tettek, sőt, a nagyon hosszú ideje tartó kormányzásuk alatt csak rosszabb lett a helyzet."

Jó akkor nem a gondolkodás módja alapján nem tartod ezeket magyarnak, hanem még mindig a cselekedeteik miatt.

"Ezek tények, bárhogy is próbálod csűrni és csavarni."

Mit csűrtem csavartam? Egyik felsorakoztatott állitásod sem tagadomtam.

2023. máj. 7. 15:43
 37/54 anonim ***** válasza:
32%
#34 legalább az a 5 millió magyar igaz magyar lesz és nem egy globalista elitet kiszolgáló nyíltan hazaáruló amerikai dollárokat elfogadó felforgató csőcselék
2023. máj. 7. 15:43
 38/54 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
15%

"A kordon azért van, hogy védje az egyébként ez ügyben ártatlan rendőrséget. Ha valaki ezt elbontja, az rátör a rendőrök biztonságára, ugyanerre biztatva a többi tüntetőt is. Tökmindegy, hogy milyen páncél van a rendőrön, ha rájuk zúdul egy csomó tüntető, simán okozhatnak nekik sérüléseket."

Haver, a gyerek a földön feküdt mi közben mások még tovább bontották a kordont.

A zsaru nem a kordon védelmében cselekedett, hiszen ott állt le a gyereket le fujni, ahelyett hogy a kordont védte volna a többiektől.

Ez nem önvédelem, hanem szadizmus.

2023. máj. 7. 15:46
 39/54 A kérdező kommentje:
36, Mi? Tudsz magyarul írni?
2023. máj. 7. 15:47
 40/54 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
13%

"36, Mi? Tudsz magyarul írni?"

Jé, hát le esett vagy 8 válasz után?

2023. máj. 7. 15:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!