Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik a rosszabb, gyermekeket...

Melyik a rosszabb, gyermekeket veretni, vagy szemkilövetni?

Figyelt kérdés
Ha csak a kettő közül lehet választani, és mindenképpen állást kell foglalni, hogy melyik a rosszabb, akkor mire szavazol?
2023. máj. 7. 11:50
1 2 3 4 5 6
 21/54 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
20%

Eleve marhaságnak tartom ezt a kérdést hogy az ország egyik legnagyobb rendőri erőszakát hasonlijuk a mostanihoz.

Ezzel tökre elkicsinyitjük a mostanit.

"Szavazzatok csak a "drága" fideszre biztosítva lesz a gyerekeitek megveretése, ezt tudja a "drága" fideszetek."

Azt vágod hogy a fidesz után is ugyan az a rendőrség marad?

2023. máj. 7. 13:19
 22/54 anonim ***** válasza:
74%

20#

A "magyar" már szitokszó

2023. máj. 7. 13:19
 23/54 A kérdező kommentje:
20, Én azt gondolom, hogy azok nem igaz magyarok, akik egy másik magyar embert vascsővel vernek véresre, csak azért, mert más volt a véleménye. Azokat sem gondolom igaz magyaroknak, akik elszigetelik az országot mindenkitől. Kivéve persze azokat az oroszokat, akik egyszer hátba támadtak minket a világháborúban, levertek egy forradalmat, majd még itt maradtak bő harminc évig. Azokat sem gondolom igaz magyarokat, akik a magyar nemzet elfogyását, megmentését tűzték ki célul, de olyan a politikájuk, hogy sosem látott népességfogyás sújtja a nemzetet. Akik elüldözik innen a velük egyet nem értő valódi magyarokat, akik aztán külföldön nemzenek gyereket. Mert tudod, ha hiányzik egyszer hatszázezer magyar ember, akit az un. "igaz magyarok" halálba küldtek, meg ha hiányzik félmillió ember, akit elüldöztek a gazdaság- és közpolitikájukkal, akkor nem nehéz ám rájönni, hogy a reprodukciós ráta olyan mértékben lecsökkent, hogy ebből nem nemzetmentés lesz, hanem nem is annyira lassú elsorvadás. Én azt gondolom, hogy az igazi hazaárulók azok, akik ezt a helyzetet előidézték.
2023. máj. 7. 14:23
 24/54 anonim ***** válasza:
18%

"A szemkilövés az egy véletlen volt":

Ez nem óvoda.

"de ez a gyerekek megveretése egy szándékos szemétség volt, a kettő között azért van különbség.":

Agresszív erőszakos kordonbontó 16 éves felnőtt.

2023. máj. 7. 14:44
 25/54 anonim ***** válasza:
34%
Igenis van a helyzet, amikor a rendőrök is önvédelemre szorulnak. Nekik is van családjuk, őket is gyerekek várják haza. Ha nem viselkednénk úgy, mintha bármiről is tehetne szerencsétlen rendőr, akkor nem kellene senkinek a szemét lefújni, kilőni.
2023. máj. 7. 15:14
 26/54 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
12%

23-as.

A magyarság nem eszme hanem etnikum.

2023. máj. 7. 15:14
 27/54 A kérdező kommentje:
26, Hol állítottam én azt, hogy eszme? Láthatóan meg sem értetted azt, amit leírtam.
2023. máj. 7. 15:17
 28/54 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
15%

"Igenis van a helyzet, amikor a rendőrök is önvédelemre szorulnak. Nekik is van családjuk, őket is gyerekek várják haza. Ha nem viselkednénk úgy, mintha bármiről is tehetne szerencsétlen rendőr, akkor nem kellene senkinek a szemét lefújni, kilőni."

Jaj ne már!

Igen van az a helyzet, de itt egyik sem az volt.

A zsaruk nem önvédelemből verték és lötték az általuk elzárt menekülni akarokat, és azt a kölyköt sem azért fúlyták az után is arcba hogy már földön kuporgott kapucnival a fején, mert azoktól megijedtek a szegény páncélos rendőrök.

2023. máj. 7. 15:17
 29/54 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
15%

"26, Hol állítottam én azt, hogy eszme? Láthatóan meg sem értetted azt, amit leírtam."

Nem állitottad konkrétan, de mivel viselkedés és gondolkodás mód miatt döntöd el hogy ki magyar és ki nem, igy kikövetkeztettem.

2023. máj. 7. 15:18
 30/54 A kérdező kommentje:

"de mivel viselkedés és gondolkodás mód miatt döntöd el hogy ki magyar és ki nem"

Még csak ilyet sem tettem. Egyszerűen csak közöltem azt, hogy nem magyar hazaárulók azok, akik a politikájukkal elsorvasztják a nemzetet. Ez pedig nem vélemény, hanem egy tény, a Kádár rendszerben volt utoljára ilyen mértékű a népességfogyás.

2023. máj. 7. 15:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!