Melyik a rosszabb, gyermekeket veretni, vagy szemkilövetni?
Eleve marhaságnak tartom ezt a kérdést hogy az ország egyik legnagyobb rendőri erőszakát hasonlijuk a mostanihoz.
Ezzel tökre elkicsinyitjük a mostanit.
"Szavazzatok csak a "drága" fideszre biztosítva lesz a gyerekeitek megveretése, ezt tudja a "drága" fideszetek."
Azt vágod hogy a fidesz után is ugyan az a rendőrség marad?
"A szemkilövés az egy véletlen volt":
Ez nem óvoda.
"de ez a gyerekek megveretése egy szándékos szemétség volt, a kettő között azért van különbség.":
Agresszív erőszakos kordonbontó 16 éves felnőtt.
23-as.
A magyarság nem eszme hanem etnikum.
"Igenis van a helyzet, amikor a rendőrök is önvédelemre szorulnak. Nekik is van családjuk, őket is gyerekek várják haza. Ha nem viselkednénk úgy, mintha bármiről is tehetne szerencsétlen rendőr, akkor nem kellene senkinek a szemét lefújni, kilőni."
Jaj ne már!
Igen van az a helyzet, de itt egyik sem az volt.
A zsaruk nem önvédelemből verték és lötték az általuk elzárt menekülni akarokat, és azt a kölyköt sem azért fúlyták az után is arcba hogy már földön kuporgott kapucnival a fején, mert azoktól megijedtek a szegény páncélos rendőrök.
"26, Hol állítottam én azt, hogy eszme? Láthatóan meg sem értetted azt, amit leírtam."
Nem állitottad konkrétan, de mivel viselkedés és gondolkodás mód miatt döntöd el hogy ki magyar és ki nem, igy kikövetkeztettem.
"de mivel viselkedés és gondolkodás mód miatt döntöd el hogy ki magyar és ki nem"
Még csak ilyet sem tettem. Egyszerűen csak közöltem azt, hogy nem magyar hazaárulók azok, akik a politikájukkal elsorvasztják a nemzetet. Ez pedig nem vélemény, hanem egy tény, a Kádár rendszerben volt utoljára ilyen mértékű a népességfogyás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!