Jogos volt a könnygáz használata a diáktüntetésen?
Törvényes tüntetésen is jogszerű, ha garázdálkodik, erőszakos cselekedetet hajt végre valaki vagy erre sarkallja a tömeget.
A törvénytelen tüntetés esetén pedig nincs miről beszélni - a cselekmény abbahagyására történt többszöri felszólítást követően.
#23 Azt én is. De nincs mit tenni, megváltoztatni másokat, ahhoz szükség van arra, hogy némileg tudd befolyásolni az akaratukat. És, én itt, én bárhol, csak egy szöveg vagyok az interneten, elolvassák amit írok, és ennyi, semmi más jelentősége nincs, "Szöveg". Bár, a nagyobb Youtuberek, talán képesek lennének megváltoztatni ezt, de teljesen megértem őket, hogy nem akarnak a konfliktusba keveredni.
Mindenesetre, én semleges maradok, itt az én szavam, nem szeretném, hogy bármit is érjen, mivel nem ezért válaszolok.
"Fogalmam sincs, én csak rendkívül utálom amikor káromkodnak a tinik. (Közbe azt gondolják, hogy mindent megtudnak tenni). Nem ítélem el a tüntetést, viszont mielőtt tüntetnek, harapjanak már szappant."
Nézz egy kis bayer showt !
Utána felüdülés lesz a tinik káromkodása.
JA és utóbbiak esetében jogos is az indulatos kifejezésmód, míg a zsóti csak alázásra, gyűlöletkeltésre használja.
28.
Sajnos nem mert a java már külföldön lesz és a fidesz eddig is igyekezett nehezíteni a kivándorlók szavazati jogán.Míg az ukrán,román stb magyarok orra elé elvitték az urnát mert valószínűleg a fideszre szavaz addig angliában 2-300 km is kellett ezért utazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!