Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jogos volt a könnygáz használa...

Muleon666 kérdése:

Jogos volt a könnygáz használata a diáktüntetésen?

Figyelt kérdés

2023. máj. 4. 14:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/73 anonim ***** válasza:
10%
Ha egy kerítéssel vagy kordonokkal lezárt területre szó szerint betörnek, legyen az 15 vagy 65 éves, mégis mit kellene velük csinálni? Gondolom nem rögtön, figyelmeztetés nélkül könnygázzal fogadták őket.
2023. máj. 4. 16:01
 12/73 anonim ***** válasza:
92%

Nem volt jogos. Én ott voltam láttam az egyik könnygázazást, (egyébként a telex is megörökítette), amikor pár rendőr gondolt egyet, és utána eredt az építkezési állványokra felmászó lánynak, de az ott lévő tüntetők nem mentek arrébb. A rendőrök lökdösődtek, a tüntetők csak nem mozdultak. Aztán az egyik izgága pribék ezért nyomott egy adag könnygázt.

Persze az a pár balhere majom, aki csak után eredt, nem tudta utólérnj, úgyhogy feladták 🤣 a csak meg egy órán keresztül fentről kamerázott, beszólogatott.

Szóval nem volt jogos, eleve a kordon sem jogos, de mivel ez nem egy jogállam, így nem számít...

2023. máj. 4. 16:02
 13/73 anonim ***** válasza:
92%

Azok a békés tüntetők tankot köttöttek el meg felgyújtottak egy csómó mindent,feltépett utcakövekkel vertek szét mindent.

Pont mint most a diákok😂

2023. máj. 4. 16:04
 14/73 anonim ***** válasza:
0%
Többszöri felszólítás ellenére fémrudakkal dobálták őket(elvileg szurkálták is, erről mondjuk nem láttam semmit), tehát igen.
2023. máj. 4. 16:28
 15/73 anonim ***** válasza:
91%
Csicska rendőrök en 1 Krazzal vagy 1Kamionnal,mennek azt hiszem elhuznanak a pitsaba b.uzi pinter csicskak
2023. máj. 4. 16:35
 16/73 anonim ***** válasza:
92%
Dögöljön meg minden f.ideszes gyökér! Fele b.uzi masik fele pedofil Magyarország szégyenei
2023. máj. 4. 16:36
 17/73 anonim ***** válasza:
100%
#17 Egyetértek! Menjenek ki a fideszes szajhősök a tüntetésre, ott legyen nagy a pofájuk! De persze mindegyik a gép előtt kussol és a billentyűzettel boxol. Gyáva kutyák az ilyenek!
2023. máj. 4. 16:51
 18/73 anonim ***** válasza:
95%
Orbán Viktor gyerekeket veret a rendőrökkel. Igazi kormányfő <3
2023. máj. 4. 17:21
 19/73 anonim ***** válasza:
94%

#14 másikról sem láthattál, mivel nem történt ilyen. Nem voltak a környéken eldobható vasrudak.

Vizet, üdítőt locsoltak rájuk, a könnygázra válaszul.

#17 na ez az, több tüntetésen is vártam, hogy jöjjön a pohárdeák dani arcoskodni, de nem voltak sehol.

Tegnap este a tüntin beszélgettem a Jámborékkal, és mondták, hogy de volt a pohár, de a tüntetés kezdetének időpontja előtt, amikor csak kezdtek gyülekezni, hogy csinàljon egy bejelentkezést, hogy csak páran lézengenek a tüntetésen...

Békemenetet sem csinálnak valamiért

2023. máj. 4. 18:03
 20/73 anonim ***** válasza:
100%
#11 ha mi lezárjuk kordonokkal, kerítéssel mondjuk a nyugati teret, akkor hívhatjuk a rendőröket, hogy könnygázzal védjék meg ha valaki szét akarná szedni?
2023. máj. 4. 18:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!