Jogos volt a könnygáz használata a diáktüntetésen?
Nem volt jogos. Én ott voltam láttam az egyik könnygázazást, (egyébként a telex is megörökítette), amikor pár rendőr gondolt egyet, és utána eredt az építkezési állványokra felmászó lánynak, de az ott lévő tüntetők nem mentek arrébb. A rendőrök lökdösődtek, a tüntetők csak nem mozdultak. Aztán az egyik izgága pribék ezért nyomott egy adag könnygázt.
Persze az a pár balhere majom, aki csak után eredt, nem tudta utólérnj, úgyhogy feladták 🤣 a csak meg egy órán keresztül fentről kamerázott, beszólogatott.
Szóval nem volt jogos, eleve a kordon sem jogos, de mivel ez nem egy jogállam, így nem számít...
Azok a békés tüntetők tankot köttöttek el meg felgyújtottak egy csómó mindent,feltépett utcakövekkel vertek szét mindent.
Pont mint most a diákok😂
#14 másikról sem láthattál, mivel nem történt ilyen. Nem voltak a környéken eldobható vasrudak.
Vizet, üdítőt locsoltak rájuk, a könnygázra válaszul.
#17 na ez az, több tüntetésen is vártam, hogy jöjjön a pohárdeák dani arcoskodni, de nem voltak sehol.
Tegnap este a tüntin beszélgettem a Jámborékkal, és mondták, hogy de volt a pohár, de a tüntetés kezdetének időpontja előtt, amikor csak kezdtek gyülekezni, hogy csinàljon egy bejelentkezést, hogy csak páran lézengenek a tüntetésen...
Békemenetet sem csinálnak valamiért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!