Lennél tanár?
Az agyamat eldobom...mondjuk ha érettsegi utan nyomtad má' a melót, akkor nem tudom mit vitatkozom veled...
A fcking állás is aug.31-ig volt meghirdetve! Ergo így lenne normális! Az adott ledolgozott időszakhoz tartozik egy adott szabadnap, ami azzal arányos!
Tehát ha ledolgozok 3 tanévet akkor 3 fizetett nyár jár hozzá!
Engem nem érdekel, hogy te hogyan pihensz pénz nélkül. Nem tudom, hallottál e már olyan kifejezést, hogy fizetett szabadság. Valszeg nem.
Ne haragudj de az sem érdekel amit ezek után írsz, nem fogom megnézni.
"ha érettsegi utan nyomtad má' a melót, akkor nem tudom mit vitatkozom veled..."
Mi azzal a baj, hogy nem csak a lábamat lógattam az érettségi után egy évig, hanem elmentem dolgozni?
"A fcking állás is aug.31-ig volt meghirdetve! Ergo így lenne normális!"
Ha úgy volt meghirdetve, miért írtál alá mégis olyan szerződést, ami nem aug. 31-ig szólt? Pisztolyt tartottak a fejedhez?
"az sem érdekel amit ezek után írsz, nem fogom megnézni"
Nem is neked írom, csak annak kapcsán, amit írsz.
"Nem tudom emberek itt hogy dobálóznak ilyenekkel, hogy adhatsz magadnak szabadságot. Hát igen, ennyi erővel bárki adhat, hafelmond valahol."
Így van. Munkaerőpiac.
Az a baj, hogy nagyon sok tanár nem is nagyon látott mást az életből, csak az iskolát, ezért fel se fogja, hogy mik a lehetőségei. Olyan nem sokkal nyugdíj előtt álló tanárról is tudok, aki most, hogy arról van szó, hogy változni fog a törvény, azt hiszi, hogy ha majd 6 hónap lesz a felmondási idő, nem csak 2, mint most, akkor azt mindenképpen le kell dolgoznia, ha felmond. Fel se merül benne más lehetőség. El se gondolkodik rajta. Azt hiszi, hogy nincs más opció, csak az, hogy márpedig majd hat hónapon keresztül be kell járnia tanítani továbbra is annak, aki ott akarja hagyni a tanítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!