Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 40 százalékos az élelmiszer-in...

40 százalékos az élelmiszer-infláció? És Orbán Viktor még hatalmon van? És az emberek nem mérgesek rá?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 27. 06:30
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
71%

Panaszkodnak az emberek, dehogynem mérgesek. Mindenkit érint az európai rekorder infláció. Mindenki tisztában van vele, hogy a tanárok fizetése semmit nem ér. Mindenki tudja, hogy ellopják azokat a pénzeket, amit az EU korábban az ország fejlesztésére szánt. Pár agyhalottat leszámítva senkinek semmi új nincs a nap alatt.

Csak a többségben az alábbi logika érvényesül:

Vagy marad minden úgy, ahogy van, vagy:

-Visszajön Gyurcsány

-Ellepnek a migráncsok

-Aki nem mingráncs, az megbuzul

-Ha ez mind nem elég, meg fogunk halni Ukrajnáért

Vagy ha a fenti állítások túlzások, akkor pedig "úgysem lesz jobb". És a Fidesz legalább keresztény / hazafias / nem komcsi / már úgyis elég jól berendezkedett, nem kell új garnitúra, stb.

2023. ápr. 27. 08:24
 22/27 anonim ***** válasza:
75%
Itt már rég nincs demokrácia ember mondj már egy népszavazást ami meg lehetet tartani és nem kormány inditot el árulom a szám 0.2012 Nem volt népszavazás amit az emberek inditotak volna milyen demokrácia ez csak a hülye tanáruk a fizujukért sirnak nem népszavazásért meg demokráciáért sirnak.
2023. ápr. 27. 11:39
 23/27 anonim ***** válasza:
0%

#22 Volt népszavazás és nem ez a demokrácia fokmérője.

Vagy azt akarod mondani, hogy Németország nem demokrácia, mert ott eleve nincsenek is népszavazások?

Népszavazás kezdeményezése évente több alkalommal van csak éppen utána kiderül, hogy a kérdéshez - a népszavazás kiírásához - már nem tudnak elegendő támogatót találni. Ha nem tudnak összegyűjteni 200 ezer aláírást az egész országban több hét alatt, mert ennyire nem érdekli az embereket, akkor nem azért nincs népszavazás, mert nem engedi a diktatúra, hanem mert az embereket az a téma nem érdekli és nem akarnak szavazni róla.

2023. ápr. 27. 12:26
 24/27 anonim ***** válasza:
82%
A fidesz-kdnp egy rákos daganat. Az egészséges részeket elfoglalja és kitölti. Elevenen felfalja a gazdaszervezetet. Közben elszívja a tápanyagokat. A szervezet egészséges részének láttatja magát az immunrendszer számára. Ezért nagyon alattomos. A gazdaszervezet már csak akkor észleli, amikor rosszul van. Ez van most. Ezért vannak másokhoz viszonyítva ekkora bajok. Nem külső kórság rágja Magyarországot, hanem belső kór. Ez a belső daganat. Akik ezt még mindig nem látják, direkt vagy nem akarják látni, ők mind segítik a kórt növekedni egészen addig, amíg teljesen tönkre nem teszi az országot. Aki igazán szereti a hazáját, annak ezt a folyamatot szar végignéznie.
2023. ápr. 27. 12:28
 25/27 A kérdező kommentje:

A demokrácia fokmérője nem volt emlitve a kérdésben.

A kérdés úgy szól, hogy:

40 százalékos az élelmiszer-infláció? És Orbán Viktor még hatalmon van? És az emberek nem mérgesek rá?

2023. ápr. 27. 12:31
 26/27 anonim ***** válasza:
60%
Én mazochista vagyok és istenien élvezem a rendszerváltás utáni hazámat. Mert a szotyializmusban még egyszerű szakmunkásként is úr voltam, ahogy az állatgondozóként dolgozó apám is. Míg a rendszerváltás után még műszaki diplomával is cseléd lehetek. Plusz a társadalmi ranglétrán is lecsúszva érezhetem magam. A fityesz egy zsák krumplit ígért ha rá szavazok, az utcán meg egy golyóstollat is. Olyan szép toll volt. Nekem ettől áll fel ha szenvedhetek, nem értem miért zúgolódnak mások. Isteni ez a magyar köpetilizmus! Rossz visszagondolni a Kádár korszakra, olyan szinten éltem egyszerű proliként, mint ha ma gyáros lennék.
2023. jún. 2. 15:25
 27/27 anonim ***** válasza:
#26 Szerintem vedd be a gyógyszered és aludd ki magad! Rád fér, talán akkor nem beszélsz ennyi hülyeséget!
2023. jún. 2. 15:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!