40 százalékos az élelmiszer-infláció? És Orbán Viktor még hatalmon van? És az emberek nem mérgesek rá?
"ettől kevésbé leszel éhes?"
Nem, de nem is én szavaztam meg orbánt.
.
A propagandazabáló, internetet nem ismerő fogatlan hordák (értsd: nyuggerek, rikárdók) rettegnek a gyúrcsánytól és elhiszik, hogy ha nem orbán, akkor gyúrcsány, és ha gyúrcsány lenne, akkor minden sokkal rosszabb lenne...
"40 százalékos az élelmiszer-infláció? És Orbán Viktor még hatalmon van? És az emberek nem mérgesek rá?"
Én már 6 éve is mérges voltam.
Tanár családban élek, most is mérges vagyok, de inkább megyek külföldre, mint könnygázt enni.
Ha leírom, hogy mit kéne tenni, akkor törölnék a válaszom.
Bár csak csak 40% lenne... annyit számol ki a központi statisztikai hamisító, megrendelésre. A valóság sokkal rosszabb.
#5 de emelkedett, csak mivel összefüggések átlátására képtelen butus fideszes vagy, nem sikerül átlátni. Tudod, ahogy egy összeadást, kivonást sem sikerült az isiben.
"Nem, a szupermarketre mérges a fogatlan csürhe"
Előrebocsájtom, hogy én is ellenzéki vagyok, de véleményem szerint rossz irány sértegetni őket, mert most még ha el is gondolkoznak azon, hogy talán már mégsem kellene újabb 2/3-al megszavazni a népnyúzókat (ahogy az MH mondja), a sértegetés miatt mégis csak rájuk fognak szavazni legközelebb is.
Akármit is mérnek a szokásos felhívottakon (ami 1000 ember) a közvéleménykutatók, én azt hallom országszerte amerre járok, hogy már sokan inognak és nem biztos, hogy újabb 2/3-ot szeretnének szavazni ennek a társaságnak. Annak a társaságnak, amelyik a kötelező akciókkal talán le fogja vinni a hivatalos inflációs adatot egy számjegyűre, de ettől még nőni fognak az árak tovább, csak kicsit lassabb ütemben.
Mit tudsz tenni?
Milyen alternativák van?
Semmi
Ez a baj.
Nem lesz szerinted?
De úgy is kérdezhetem van ma valós demokrácia Magyarországon?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!