Van itt olyan aki egyetért Sorossal vagy még szereti is?
Figyelt kérdés
Valaki szeretheti vajon azt az embert, van olyan ember aki ennyire bal-libsi?ma 20:58
1/7 anonim válasza:
Mint mondott ő, amivel egyet kéne érteni?
Egy idegen embert miért kéne szeretni?
2/7 anonim válasza:
Kezdjük ott, hogy nincs olyan ember, akivel úgy en block egyetértenék. A legközelebbi barátaimat és a családomat is beleértve. Szerintem ezzel minden gondolkodó ember így van. Szeretni viszont csak az említett legközelebbi barátaimat és a családomat tudom. Soros György nem a barátom és nem is vagyunk rokonok. Amúgy vannak számomra elfogadható, illetve számomra elfogadhatatlan nézetei. Ezt pedig úgy hívják, hogy árnyalt gondolkodás. Na, akkor most melyik dobozodba teszel?
4/7 anonim válasza:
Már akkor is sikítani tudtam volna, amikor láttam, hogy Jean-Claude Junckerrel összecsókolóznak.
5/7 anonim válasza:
Soros a liberálisok Dagobert bácsija.
Magyarországon az összes homokos szervezetet, cigányvédő szervezetet,migránspátyolgató szervezetet az ő alapítványa pénzeli.
Nélküle sehol sem lennének ezek az álcivil szervezetek, ugyanis nincs igénye az emberek többségének ilyen hülyeségekre.
6/7 anonim válasza:
#5 A legfontosabbat ne hagyd ki, a Fideszt is ő pénzelte. Így egy pártban megtalálható minden amit írtál.
7/7 anonim válasza:
110 %-ban egyetértek vele. Bárkivel egyetértek aki a náci fidesz ellen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!