Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Örülsz, hogy a tanárok azt...

Örülsz, hogy a tanárok azt kapják a kormánytól, amit a gyerekek a tanároktól?

Figyelt kérdés
Vicces, hogy pont a tanárok követelnek érdemi párbeszédet, miközben pont nekik szokott az az "érvük" lenni, hogy a tanárnak mindig igaza van, és a gyerek nem pofázik vissza, bármit is mond a tanár.
2023. ápr. 26. 19:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
80%
Ne általánosíts!
2023. ápr. 26. 20:01
 2/16 anonim ***** válasza:
11%
Jó hasonlat!
2023. ápr. 26. 20:05
 3/16 anonim ***** válasza:
81%
Te ugye nem vagy túl okos ember? 🥰
2023. ápr. 26. 20:06
 4/16 anonim ***** válasza:
94%

Igen, nagyon örülök, hogy ha lenne gyerekem, akkor majd a kémiát a töri tanára taníthatja neki (már ha egyáltalán lesz) így esélyt sem kap arra, hogy ne adj isten orvos legyen, ha én valamilyen okoknál fogva nem tudom aranyáron magántanárhoz hurcolni. Fantasztikus! Végre megkapja a tanártársadalom, ami jár neki, az meg kit érdekel, hogy a gyerekekkel, és rajtuk keresztül a társadalom is jól beszopja. A bosszú a fontos.

(Irónia. Nem tudom milyen agyhalott faxnak kell lennie, hogy egyáltalán az, ami eddig volt, elfogadhatónak tűnjön, nem még a státusztörvény puszta gondolata)

2023. ápr. 26. 20:09
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
4, nekem van gyerekem, de olyan jó, hogy ha majd nem lesz tanár, akkor majd Pintér úr kivezényli Kovács őrmestert matematikát tanítani. Mert itt a tanár, orvos az égetnivaló a kormány szemében, de a rendőr, katona az Isten 🤣
2023. ápr. 26. 20:11
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a hülyeséget adta ki a propaganda minisztérium hogy nyomjad full retardba? Ilyen sosem volt max akkor amikor még kisztitkár volt a viktorod pintér elvtárs meg mszmp tag. Mert ugye... előre megyünk és nem hátra....
2023. ápr. 26. 20:21
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Örülnék, ha a kormány nem szopatná a tanárokat, orvosokat, ápolókat, mert rájuk is szükség van.
2023. ápr. 26. 20:37
 8/16 anonim ***** válasza:
2023. ápr. 26. 20:38
 9/16 A kérdező kommentje:
A rendőrök még a tanároknál is rosszabbak. Az a foglalkozásuk, hogy védjék a diktatúrát. Ez van leírva a munkakörükben, és ők erre esküdnek fel lelkesen.
2023. ápr. 26. 20:46
 10/16 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem érdekel, hogy akik gyereket vállalnak, azok mit gondolnak erről a témáról. Pontosan tudjuk, hogy egy szülőnek eltökélt célja a gyerekéből is ugyanolyan droid embert faragni, amilyen ő maga is. Még életemben nem láttam szülőt, aki díjazná a gyereke önálló gondolatait.

2023. ápr. 26. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!