Örülsz, hogy a tanárok azt kapják a kormánytól, amit a gyerekek a tanároktól?
Igen, nagyon örülök, hogy ha lenne gyerekem, akkor majd a kémiát a töri tanára taníthatja neki (már ha egyáltalán lesz) így esélyt sem kap arra, hogy ne adj isten orvos legyen, ha én valamilyen okoknál fogva nem tudom aranyáron magántanárhoz hurcolni. Fantasztikus! Végre megkapja a tanártársadalom, ami jár neki, az meg kit érdekel, hogy a gyerekekkel, és rajtuk keresztül a társadalom is jól beszopja. A bosszú a fontos.
(Irónia. Nem tudom milyen agyhalott faxnak kell lennie, hogy egyáltalán az, ami eddig volt, elfogadhatónak tűnjön, nem még a státusztörvény puszta gondolata)
Egyáltalán nem érdekel, hogy akik gyereket vállalnak, azok mit gondolnak erről a témáról. Pontosan tudjuk, hogy egy szülőnek eltökélt célja a gyerekéből is ugyanolyan droid embert faragni, amilyen ő maga is. Még életemben nem láttam szülőt, aki díjazná a gyereke önálló gondolatait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!