Ha van Magyarországon gyerekvédelmi törvény, ami a gyerekek védelme érdekében lett meghozva, akkor az ilyen esetek, hogy történhetnek meg?
Bocs, de minden munkakörben vannak problémák, balesetek, rossz döntések, nehéz helyzetek, tehát nem kellene ezt úgy beállítani, hogy mintha mindennapos dolog lenne az ilyen eset.
Azonban a társadalom is nagyon hibás sokszor, mert az embereknek is jogukban áll(na) szólni az illetékeseknek, ha veszélyeztetettséget tapasztalnak valahol, de ezt sem teszik meg nagyon sokan...
3as, én ezt nem is vitatom, én azt nem értem, hogy miért nevezi a politika családbarát, gyerekvédő kormánynak magát, amikor a fenti, már nem az első eset és utólag derült ki, hogy de, hát, ha lenne normális védőnői hálózat, családsegitő meg a rendőrség és a biróság is odafigyelne, akkor nem történhetne meg ilyen és ehhez hasonló, lásd Aszód.
Nem az 1-1 probléma, baleset, rossz döntést kétlem, mert azzal sajnos egyet értek, hogy az megtörténhet, hanem, hogy ez rendszerszintű és folyamatos, és sajnos nem 1 ilyen eset történt az elmúlt időszakban.
Nem tudom mit nem ertesz.
A gyermekvédelem kiemelte a 2gyereket. Gondozasba adtak oket. Utana mar nem allhatnak a neveloszulok mellett. Velhetoen a gyerek felrenyelt es megfulladt. Ilyen barkivel megtortenhet, semmi koze a gyermekvedelemnek.
Ahogy a 17eves nyilvan roma csaj mellett sem allhatnak ott hogy megakadályozzak hogy vedekezes nelkul dugjon..
A gyermekvedelelmi rendszer elleni kritika akkor lenne jogos ha nem emelik ki a gyereket es a szulonel hal meg. Akkor meg lehetett volna kerdezni hogy hat de miert nem?
Miről károgsz, te hatökör kérdező?
Mi köze a gyermekvédelmi törvénynek, meg a gyermekvédelemmel foglalkozó szakembereknek ahhoz, hogy félrenyelt egy kétéves gyerek?
Remélem a magadfajtáknak nem lesz gyereke, mert szaporodnod nem kéne.
Az a baj, hogy attól, hogy engem sértegettek és velem személyeskedtek, nem lesz jobb a magyar gyerekek helyzete. Én nem tehetek erről, nem az én gyerekmről van szó és nem én neveltem őket, nem értem, hogy miért velem személyeskedtek ezért.
A probléma a rendszerrel van, senki sem figyel rájuk.
Igen, ezt tudom, velem van probléma, ezt aláirom és velem személyeskedni és engem sértegetni is lehet, nekem ez nem okoz problémát, de ettől viszont nem lesz semmivel sem jobb a magyar gyerekek helyzete.
Attól, hogy én értetlen vagyok, ugyanúgy bánnak a gyerekekkel a jövőben is, hiába van gyerekvédelminek nevezett törvény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!