A Fidesz szavazók mikor fogják fel, hogy a Mi Hazánk Mozgalom az egyetlen hazafias párt? Ők foglalkoznak egyedül a roma túlnépesedéssel Magyarországon, és kiállnak a gyerekek kötelező oltása ellen!
A Mi Gatyánk csak a tipikusan buta emberek pártja, akik azt hiszik, hogy a világ legfontosabb dolgai azok, amik őket idegesítik. Nem, nincs "roma túlnépesedés", se kötelező oltás a gyerekeknek.
Hülyeségellenes noszogatás már inkább, és persze megértem, ha az elkötelezett buta birkák ezt provokálásnak élik meg.
Mi Hazánk Ifjai tagként vissza kell utasítanom, a kommentelők vádjait.
Sem buták nem vagyunk, sem gyűlölködők. Ezek csak tipikus sztereotípiák a jobboldalról, amiknek talán van valóságalapjuk, - vagy volt valamikor - ám nálunk a tagság soraiban csupa intelligens ember ül, akik képesek észérvekkel vitázni egymással, és másokkal is. Sajnálom, hogy ezt kell mondjam, de ha ismernétek bárkit a pártból, nem írnátok ilyen hülyeségeket.
a mihasznak egy ujnyilas csocselek! a tortenelem tragyadombjarol bbofognek ide ordas naci fajelmetes szlogeneket!
abcug!
8-as vagyok
Milyen fajelmélet? Nálunk ilyen ugyanis biztosan nincsen. És, nem, újnyilasok sem vagyunk - bár lehet másképp értelmezed a nyilas fogalmát, mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!