Szerinted a Mi Hazánk mozgalom milyen eredményt fog elérni 2022-ben?
Figyelt kérdés
2021. aug. 9. 09:42
1/81 anonim válasza:
Ha az 5%-ot elérik, már örülhetnek.
2/81 anonim válasza:
Attól függ, a Fidesznek mi a célja ezzel a szolgapárttal.
3/81 anonim válasza:
Szerintem 5-7 százalék esélyes, de több semmiképpen sem.
4/81 anonim válasza:
Szerintem is 5-7% körül.
Érthető okok miatt sokan kiábrándultak a Fideszből és a moslék koalícióból.
Nem is lesz baj, hogy a 2022-ben választott kormány nem tud majd egyedül dönteni mindenben.
5/81 anonim válasza:
A szélsőségekre nálunk nincs kereslet, különösen, ha abszurd dolgokat mondanak, pl. szibériai bérrabtartás, ami alkotmányellenes lenne, ha olyan helyre kerülnek az emberek, ahol nem tartják be az alapvető jogokat.
6/81 anonim válasza:
Nagy tömegbázisa nincs. Jobbikban és/vagy Fideszben csalódott szavazók szavaznak rájuk. Mivel sok választási lehetőség nem lesz ezen a választáson(Fidesz, Összefogás, Mi Hazánk, kutyapárt, kamupártok), ezért szerintem van esélyük bejutni, de 6-8 %-nál több ki van zárva.
7/81 anonim válasza:
Szerintem pont ezért nem lesz.
Magyarországon a mentalitás inkább az, hogy akit utálok az ne legyen. A fidesz kampánya abból fog állni, hogy kik jönnek vissza, nem pedig abból, hogy a fidesz mit csinált.
A kik jönnek vissza miatt pedig van esélye arra, hogy a mihazánk szavazóit magához vonzza, mivel a szélsőjobb, náci körökben Gyurcsányt eléggé utálják.
A másik ők meg persze az, hogy a fidesznek nemigen van mit felmutatnia, mint eredmény.
Emellett a mihazánkot így is alacsonyra mérik, szóval kb. esélytelen, hogy 5%-ot elérje.
8/81 molnarmarcell21 válasza:
Még a támogatottsága is hibahatáron belül van, jelen állás alapján szerintem 1-3%.
9/81 anonim válasza:
0,1% azt is csak azért mert 15 ember véletlen rájuk húzza az ikszet🤣
10/81 anonim válasza:
Álmodik a sok ballibsi meg Orbán hívö, hoyga Mi hazánk, max 5-7% ér el. Tök simán elfogja érni a 10%&-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!