Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerinted a Mi Hazánk mozgalom...

Szerinted a Mi Hazánk mozgalom milyen eredményt fog elérni 2022-ben?

Figyelt kérdés

2021. aug. 9. 09:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/81 anonim ***** válasza:
7%

Egy igaztalan állításba nem lehet belekötni? :DDDDDD

A fidesz eladta az országot az oroszoknak és kínaiaknak, ami ellen egyedül az ellenzéki pártok voltak hajlandóak érdemben felszólalni.

Ez mindent elmond a fidesz és mihazánk hazafiasságáról. Kb. az az üzenet, hogy nem hazafiak.

Kedvenc Révész Máriusz partizános interjúja, ahol elmondja, hogy az oktatás szart se fejlődött, de a programjukról elmondja, hogy azt folytatják, amit eddig csináltak, vagyis az oktatás továbbra sem fejlesztik majd.

2021. aug. 10. 11:21
 42/81 bbenjoe ***** válasza:
92%

Ha csak három opció lesz, úgy mint:

1. Fidesz

2. Összefogás (dk+jobbik+mszp+lmp+momentum+pm)

3. Mi Hazánk

Akkor szerintem bejutnak.

2021. aug. 10. 11:22
 43/81 anonim ***** válasza:
100%

#41 A Fidesz ugyanúgy a nemzetközi nagytőkének adja el az országot, ahogy gyurcsány apád és az ő maffiája. A Mi Hazánk pedig felszólal ellene. Az, hogy te csak a mainstream médiát követed, ahonnan a nemzeti oldal ki van tiltva, már más kérdés.

Én egyébként is a szavazókról beszéltem, nem a politikusokról.

2021. aug. 10. 11:25
 44/81 anonim ***** válasza:
26%

Ezzel se értek egyet, minél kevesebb a lehetőség egy kis párt annál rosszabbul jár.

Amikor van mondjuk egy momentum (pl. 2018-ban), ami nem jut be, de elvisz 3-4%-nyi szavazót, az amikor nem jut be, akkor a szavazatok kárbavésznek.

Viszont arányaiban erősíti a bejutókat.

Ha az olyan kispártok, mint az lmp, párbeszéd nem külön indulnak, akkor kb. garantált, hogy minden ellenzékre leadott szavazat, az nem vész el.

Ezenkívül még lesz mkkp is.

2021. aug. 10. 11:25
 45/81 anonim ***** válasza:
0%

Veled ellentétben nekem nem egy politikus az "apám", se az "uram".

Én tényeket írtam.

Mellesleg Gyurcsány olyan jól eladta az országot, hogy azért jó párszor az ország járt jobban pl. amikor bérlésre adott dolgokat.

Továbbá a mihazánk nem szólalt felellene, rendszerint tapsolni szokott hozzá. :)

" Az, hogy te csak a mainstream médiát követed, ahonnan a nemzeti oldal ki van tiltva, már más kérdés."

Minden médiát követek.

Rendszeresen olvasok telexet, 444-et, hvg-t, magyar hangot, mércét, 24.hu-t, 888-at, origo-t, index-et, vadhajtásokat.

Nézek jó pár videót a Toroczkai, az ATV, partizán, magyar hang és nemzeti 1 TV csatornáján.

Kevés nálam tájékozóttabb ember van.

2021. aug. 10. 11:32
 46/81 anonim ***** válasza:
83%
#45 Ha valóban nézed Toroczkai videóit, akkor pedig szimplán hazudsz, amikor azt írod, hogy nem szólal fel a Fidesz gazságai ellen.
2021. aug. 10. 11:35
 47/81 anonim ***** válasza:
16%

Jaj, istenem....

Megint valaki, akinek a szövegértése katasztrófa...

Az állítás még mindig az, hogy a felszólalása jelentéktelen, amíg sokkal komolyabb fellépéseket intéz az ellenzék ellen.

Ha a fidesznek annyit mond összesen, hogy ejnye-bejnye, miközben az ellenzék esetében könyveket éget, akarom mondani darál, és zászlókat lop, akkor látszik, hogy nem a rendszer ellenzéke akar lenni a mihazánk, hanem a fidesz partnere akar lenni és az ellenzék ellenzéke.

Eljátsza a fidesz ellenzékét kb. jelentéktelen megszólalásaival, miközben sokkal komolyabban beleáll a hazafias ellenzékbe.

2021. aug. 10. 11:44
 48/81 anonim ***** válasza:
83%

#47 Fideszgyűlölő szemüvegen át nézed a dolgokat, ezért látod jelentéktelennek. Az pl. jelentéktelen, hogy a pedofil kaleta gábor házához elment Toroczkai, hogy elbeszélgessen vele, és "vigyázat, pedofil" plakátokat ragasztott ki? Ha valóban nézed a csatornáját, akkor látnod kellett.

Amúgy egy másik kérdésnél is szándékosan hazudozik valaki a Mi Hazánkról (ugyanúgy 3,5 pipás, esélyes, hogy ugyanaz a személy). Az ilyesmi a fizetett trollokra jellemző. Márpedig ha fizetett trollokat alkalmaznak a Mi Hazánk lejáratására, az azt jelenti, hogy félnek tőlük, tehát van esélyük.

2021. aug. 10. 11:47
 49/81 anonim ***** válasza:
78%
Remélem, bekerülnek, persze a Fidesz nyerjen!!!
2021. aug. 10. 11:47
 50/81 anonim ***** válasza:
16%

Nem fidesz gyülőletről van szó, teljesen objektíven nézem a helyzetet.

És Toroczkai ezen megmozdulásának lett hírértéke? És miért nem?

Pontosan, mivel kb. semmit nem jelentett.

A fidesz alapvetően a saját szavazóinak beadta, hogy Kaletához a baloldalnak van köze, így, hogy Toroczkai elbeszélget valakivel, aki a fidesz szavazók szerint nem kötődik a fideszhez, elég jelentéktelen.

Ahhoz hogy valaki ezt ne lássa nem kicsit kell hazaárulóként gondolkodnia.

Milyen másik kérdésről beszélünk?

Illetve nekem senki nem fizet, hogy leírjam az igazat. Ez előszeretettel megteszem, mert nem szeretem a hülyéket.

2021. aug. 10. 13:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!