Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A gamerek és anime nézők...

A gamerek és anime nézők között miért van ilyen sok ballib?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 26. 15:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
15%

"ahol a nácikra kell lövöldözni"

Egy neonáci miért ne lőhetne nácikra? A magyar nácik is tapsolnak az orosz nácítalanításnak és az ukrán nácik vesztének.

A wagner csoport is elég náci és állítólag ők is nácítalanítanak.

Tehát hol az ellentmondás?

De látom a hópihe weeb meg kocka diktatúra már megkezdte a cenzúrát az igaz válaszok törölgetésével.

2023. ápr. 26. 17:17
 12/24 anonim ***** válasza:
0%
A saiyan pride-ot szeretem.
2023. ápr. 26. 18:31
 13/24 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem nem lehet általánosságban beszélni ezzel kapcsolatban. Pl én baloldali vagyok, és én is szeretem az animeket, az egyik legjobb barátom pedig jobboldaliként szintén. Nem hiszem hogy ez meghatározná a dolgot, inkább abban játszhat szerepet hogy milyen karakterek szimpatikusabbak.
2023. ápr. 27. 09:25
 14/24 anonim ***** válasza:
0%

"Menj f3l az r/gamers re redditen és linkelj ballipsi posztokat. Komolyan várom"

Tekintve, hogy kb. a top 3-ban már volt, így meg se kellett erőltetnem magam.

[link]

Egyébként így átpörgetve, míg vannak "ballibsi" posztok. Egyetlen egy jobboldali posztot sem találtam.

"A jobboldalisággal nem jár egyből hogy nem rajonghatsz más országok kulturájáért."

De, a jobboldaliság szerves része, hogy saját nemzeted részesíted előnyben. Ennek mértéke változó, de ez bizony egyik alapja a jobboldaliságnak.

"A Mi hazánk például tökre kedveli az oroszokat."

Bocs, rajongásról van szó, nem kedvelésről.

Pont arról van szó, hogy ezt pl. a mihazánk nem vallja be, míg ha te rajongsz az animékért, akkor azt befogod vallani.

"Én pl jobboldali vagyok, is szeretem az animéket."

Mert - mégegyszer - itt egy erősen liberális területről van szó.

Pont ezért egy liberálisabb személy előbb fogja szeretni.

Mellesleg ez a legtöbb művészeti területre igaz. A liberális és konzervatívok agya máshogy működik. A konzervatív gondolkodás sokkal korlátozottabb, ami miatt a liberálisok általánosságban nagyobb arányban vannak jelen.

"Amugy meg kérdező honnan veszed hogy a többség libsi lenne?"

Pl. erről vannak felmérések. Nyilván attól függ, hogy mit veszel elő, de mindegyik azt mutatja, hogy a liberálisok nézik inkább az animéket:

Itt a 16-os kérdés szól erről:

[link]

De ha ideológiákat nézel, pl. hogy a homoszexualitás mennyire elfogadott, akkor még nagyobb a különbség.

Itt is láthatsz egy táblázatot erről:

[link]

"Egy neonáci miért ne lőhetne nácikra? A magyar nácik is tapsolnak az orosz nácítalanításnak és az ukrán nácik vesztének."

Na, itt kezdődnek a problémák, amikor kicsit sem vagy tisztában egy szubkultúrával és úgy teszel állításokat.

A neo-nácik az eredeti nácikra felnéznek, ezért is emelték át a jelképeiket, amiket ma is szívesen használnának.

A 2. vh-s játékok pedig ezeket a nácikat jelenítik meg, akikre ez a szubkultúra épült.

"Tehát hol az ellentmondás?"

Egyrészt, a korban, ahogy fentebb írtam.

Másrészt pedig, abban, hogy ezek amúgy nem is nácik. Legszélsőségesebb esetben is itt max fasisztákról van szó. Az orosz rendszer is egyértelműen csak fasiszta.

Az egyetlen náci vonal az a csecsen sereg volt.

"De látom a hópihe weeb meg kocka diktatúra már megkezdte a cenzúrát az igaz válaszok törölgetésével."

Azért mert hülyeséget beszélsz, még nem lesz igaz a válaszod, mivel felmérés engem igazol, és nem csak animéket tekintve, hanem kultúra egészét nézve.

2023. ápr. 27. 16:49
 15/24 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:

"De, a jobboldaliság szerves része, hogy saját nemzeted részesíted előnyben. Ennek mértéke változó, de ez bizony egyik alapja a jobboldaliságnak."

Ez nem jelenti azt hogy más országért nem rajonganak. Csak azt hogy a felé kevésbe. Már ha ez igy van.

"Bocs, rajongásról van szó, nem kedvelésről."

Mi a különbség?!

"Pont arról van szó, hogy ezt pl. a mihazánk nem vallja be, míg ha te rajongsz az animékért, akkor azt befogod vallani."

Orosz zászlót lengetnek. Szerintem ez felér egy vallomással.

" A liberális és konzervatívok agya máshogy működik. A konzervatív gondolkodás sokkal korlátozottabb, ami miatt a liberálisok általánosságban nagyobb arányban vannak jelen."

Azért ez igy elég általánositó. Liberálisok közt is bőven van korlátozott gondolkodásu alak, csak nem ugyan abban korlátozott mint a konzervativoknak: https://www.youtube.com/watch?v=OUr2Lw2vJvY

2023. ápr. 27. 17:09
 16/24 anonim ***** válasza:

"Azért mert hülyeséget beszélsz"

Itt egyedül te vagy az, aki hülyeséget beszél. A felénél amúgy ráuntam és nem olvastam végig, bocs.

Egyik felmérés sem igazolja azt, amiket összehordtál.

2023. ápr. 27. 19:11
 17/24 anonim ***** válasza:

"Ez nem jelenti azt hogy más országért nem rajonganak"

De. Mármint a rajongás, ahogy a definíciót is láthatod gyakorlatilag a legszélsőségesebb formája az imádatnak: [link]

Ebből adódóan legjobb esetben is azonos szinten lenne a saját és más országa, ami már nem igazán kezelheti jobboldali értékként. Ilyen szempontból max centrumról beszélünk.

"Mi a különbség?!"

[link]

[link]

De ha még a definíciót sem ismered, akkor is annyit érezhetnél, hogy a mérték a különbség.

"Orosz zászlót lengetnek. Szerintem ez felér egy vallomással."

Én láttam már lmbtq zászlóval is futkosni őket. Akkor ez is egy vallomás?

"Azért ez igy elég általánositó. Liberálisok közt is bőven van korlátozott gondolkodásu alak, csak nem ugyan abban korlátozott mint a konzervativoknak"

Mivel általánosságban beszélünk politikai csoportokról. Most mondhatom, hogy mi jellemző liberális Pistire és konzervatív Csabára, de azzal nem jutunk előrébb.

A politikai orientáció és agyi tevékenyésget kutatták:

[link]

[link]

[link]

Már túl sok bizonyíték van arra, hogy a liberálisok és konzervatívok agya máshogy működik, ahhoz hogy figyelmen kívül hagyjuk, ha már erről szól a kérdés is.

És másik is megfigyelték, mérték, hogy liberálisabb a művészet maga is, ezért nyilván ezt is kutatták:

[link]

[link]

Amúgy a videód rossz példa. A videóban a liberális (baloldali) személy a vitát képviseli, miközben egy konzervatív (baloldali) álláspont azt állítja, hogy fogadjunk el valamit gondolkodás nélkül.

Ott mindkét ember baloldali, csak az egyik a konzervatív, a másik a liberális.

"Itt egyedül te vagy az, aki hülyeséget beszél."

Egyedül én voltam, aki tudományos publikációkat hozott. Ha tévedtem volna, akkor pedig cáfoltál volna, nem sírnál itt, mint valami 5 éves. :DDD

"A felénél amúgy ráuntam és nem olvastam végig, bocs"

Nem lep meg, a gyenge elméjűek figyelmét nehéz fenntartani, ezért untad el magad. :)

"Egyik felmérés sem igazolja azt, amiket összehordtál."

De, minden felmérés azt igazolta, amit ott állítottam.

2023. ápr. 28. 12:47
 18/24 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:

"De ha még a definíciót sem ismered, akkor is annyit érezhetnél, hogy a mérték a különbség."

Ugy értettem mi a lényegi különbség?

"Én láttam már lmbtq zászlóval is futkosni őket. Akkor ez is egy vallomás?"

Már mint milyen alkalombol? Mert kontextus függő hogy mit jelképez az ilyesmi.

"Amúgy a videód rossz példa. A videóban a liberális (baloldali) személy a vitát képviseli, miközben egy konzervatív (baloldali) álláspont azt állítja, hogy fogadjunk el valamit gondolkodás nélkül."

Melyik a konzervativ?

2023. ápr. 28. 20:13
 19/24 anonim ***** válasza:

"Ugy értettem mi a lényegi különbség?"

Neked ez nem lényegi különbség? Mármint kb. arról van szó, hogy mi a különbség azon ismerősöd között, akivel havi egyszer összefutsz beszélgetni és az élettársad közt.

Ha megpróbálnád a párodnak elmagyarázni, hogy közte és ezen haverod közt nincs lényegi különbség, akkor nem sokáig maradna melletted.

"Már mint milyen alkalombol? Mert kontextus függő hogy mit jelképez az ilyesmi."

Egyetértek, ezért teljesen mindegy, hogy rohangált-e orosz zászlóval, amíg nem ismerem/ismerjük a kontextust, pont erre jó példa a szivárvány zászlós rohangálása.

"Melyik a konzervativ?"

A sapkás csávó.

Elég egyértelműen mindkettő baloldali, a kérdés megközelítésük viszont teljesen más, míg Marci a liberális irányból próbál ehhez a kérdéshez nyúlni, addig a sapkás csávó a jól bevált konzervatív "majd én megmondom" hozzáállást követte.

Ez semmiben nem volt más, mintha egy 5 éves tervet lobogtatott volna, és nem hiszem, hogy egy 5 éves terv nagyon liberális lenne, még szerinted se.

Mármint itt azért tisztáztam, hogy mindkettő baloldali, mert a kiszolgáltatott, elnyomott réteget baloldali szempont támogatni, ilyen irányból is akarta számonkérni Marcit. Marciról tudjuk, hogy baloldali, ezt kár is lenne tagadni és míg a másik csávó munkásságát én személyesen nem ismerem, de mást adott volna elő, ha jobboldali lenne.

2023. ápr. 29. 06:48
 20/24 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:

"Neked ez nem lényegi különbség? Mármint kb. arról van szó, hogy mi a különbség azon ismerősöd között, akivel havi egyszer összefutsz beszélgetni és az élettársad közt.

Ha megpróbálnád a párodnak elmagyarázni, hogy közte és ezen haverod közt nincs lényegi különbség, akkor nem sokáig maradna melletted."

Értem. De ebből felmerül egy másik baj. Azt mondtad:""Így van, ezért rajonganak EGY MÁSIK ország kultúráért jobboldaliként. :DDDD" most meg amellett érvelsz hogy a mi hazánknál nem kedvelésről van szó, hanem rajongásról. De azt mondtad hogy ez nem lehet.

"Egyetértek, ezért teljesen mindegy, hogy rohangált-e orosz zászlóval, amíg nem ismerem/ismerjük a kontextust, pont erre jó példa a szivárvány zászlós rohangálása."

Hát az öveket ismerjük. Azért rohangáltak orosz zászlóval hogy kifejezzék támogatásuk az oroszemberekkel kapcsolatban. Még mondták is.

"A sapkás csávó.

Elég egyértelműen mindkettő baloldali, a kérdés megközelítésük viszont teljesen más, míg Marci a liberális irányból próbál ehhez a kérdéshez nyúlni, addig a sapkás csávó a jól bevált konzervatív "majd én megmondom" hozzáállást követte."

Az nem tesz valakit konzervativvá hogy igy viselkedik. Nem csinálhatod hogy minden embert aki hülyén érvelsz beraksz hozzánk, a többiek meg veled vannak. Ez a csávó nem vall konzervativ eszméket. Semmi köze hozzánk. Ez a ti hülyétek, a miénk a Budaházy Edda.

"Ez semmiben nem volt más, mintha egy 5 éves tervet lobogtatott volna, és nem hiszem, hogy egy 5 éves terv nagyon liberális lenne, még szerinted se."

Hát akkor inkább legyen komcsi nem? Akkor se konzervativ.

2023. ápr. 29. 07:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!