A gamerek és anime nézők között miért van ilyen sok ballib?
Mert az a normalitás, ha az ember elfogadja a többi embert és nem az, ha gyűlölködik és kirekeszt.
Csak ezt a jobbolsik nem is értik.
"ha az ember elfogadja a többi embert és nem az, ha gyűlölködik és kirekeszt."
Ja, azért állnak bele rendszeresen a liberók a vallásba, heteró emberekbe, házasságba, meg úgy ampakk mindenbe, ami normális, és egészséges....
Mert mindkettő alapvetően liberális műfaj. Amikor még a nyugaton a homoszexualitás betegségnek számított már akkor meleg karakterek voltak a mangákban.
Ez azért vicces, mert kb. 2 napja magyarázta egy szélsőjobbos, hogy ő aztán fel nem megy a redditre, mert az ballibsi keltető és csak ballibsik járnak oda.
Jól bemutattad, hogy a fasiszták mindig azt hazudják, ami segíti a hazugságukat.
"állnak bele rendszeresen a liberók a vallásba, heteró emberekbe, házasságba, meg úgy ampakk mindenbe, ami normális, és egészséges"
A felsorolásodból 3-ból 2 esetben nem álltak bele. A heterókba és a házasságba nem álltak bele. A házasságról annyit mondtak, hogy ugyanolyan joga legyen a melegnek és heterónak is.
Egyébként a házasság a vallásból jön és se házasság, se a vallás nem természetes vagy egészséges.
A természetben a poligámia sokkal gyakoribb, így természetesebb és egészségesebb. Ahogy a vallás által diktált vakhit, szintén egészségtelen, sőt, kifejezetten káros.
A gamereket nem tudom.
Az anime rajongók, japánrajongók többsége jobboldali.
"Az anime rajongók, japánrajongók többsége jobboldali."
Így van, ezért rajonganak EGY MÁSIK ország kultúráért jobboldaliként. :DDDD
Nem ciki, ha nem tudod, hogy mit jelent a jobboldali, csak ne terjeszd, hogy ezt se tudod.
"A gamerek nagy része neonáci"
Ez is igaz, ezért játszanak és szeretik nagyon sokan azon FPS-eket, ahol a nácikra kell lövöldözni.
Itt emberek úgy beszélgetnek subkultúrákról, hogy távolról se ismerik azokat? Mert azért nem olyan nehéz megnézni, hogy mondjuk egy Wolfenstein miről szól.
"az anime rajongók többsége meg homofób incel vagy femcel."
Pontosan, azért nincs bajuk a meleg karakterekkel, mert homofóbok. :DDDD
"Így van, ezért rajonganak EGY MÁSIK ország kultúráért jobboldaliként. :DDDD
Nem ciki, ha nem tudod, hogy mit jelent a jobboldali, csak ne terjeszd, hogy ezt se tudod."
A jobboldalisággal nem jár egyből hogy nem rajonghatsz más országok kulturájáért.
A Mi hazánk például tökre kedveli az oroszokat.
Amugy meg kérdező honnan veszed hogy a többség libsi lenne?
Én pl jobboldali vagyok, is szeretem az animéket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!