Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért Budapestre próbálják...

Miért Budapestre próbálják rákényszeríteni ezeket a külföldi beruházásokat mint a Fudam kínai egyetem vagy az arab Mini Dubaj?

Figyelt kérdés
Nekem Budapesti lakosként ezek nem hiányoznak. Felcsútra mehetnének felőlem.
ma 10:29
 1/9 anonim ***** válasza:
33%
Még jó, hogy nem ti döntötök az ország sorsáról…….
ma 10:31
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Mert az ország "fejnehéz".

Minden autópálya, vasútvonal a fővárosba futbe/indul ki. Mint valami csomópont. Ezért telepszik oda minden.

ma 10:35
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert az ország "központja"? Ha beruházásokba kezdenék külföldi tőkésként, akkor biztos nem a magyar falu programot akarom játszani, hogy felhúzok fedett pályás sí paradicsomot (szélsőséges példának) egy 100 fős falucskába.
ma 10:42
 4/9 anonim ***** válasza:
39%
Nekem ezek jobban hiányoznak, mint te, menjél te Felcsútra. Sajnos a mindenbe belekötő ellenzék miatt nem lesz semmi, marad a posvány.
ma 10:45
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ellenzéki, igaz fideszes sem. De marhára idegesít hogy kínaiakat és arabokat akarnak idehozni.
ma 10:47
 6/9 anonim ***** válasza:
40%
Ha a "vidékre" vinnének minden fejlesztést akkor meg azért óbégatnál.
ma 10:50
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

BP könnyen megközelíthető autóval, tömegközlekedéssel az ország minden részéről.

Ha Győrbe raknák a Fudant, akkor nem lenne annyi hallgatója.

A minidubajt meg, ezeket a magas üvegházakat nagyobb városokba szokták tenni.Meg is kell térülnie, ezek főleg irodaházak, illetve lakások.BP-n több a gazdag, mint Debrecenben.

ma 11:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Mert vidéken a FideSS-es városvezetés simán csak lenyomja az ott lakók torkán a kész tényeket.
ma 14:19
 9/9 anonim ***** válasza:

Mert ha egy másik kontinensről származó cég be akar törni az európai piacra akkor fel kell mutatnia valami referenciát a közelben,pl. a kínaiaknak ilyen a Belgrád-Budapest vasútvonal,egy nagy egyetemvárost nyilván nem egy kisvárosba telepítenének vagy egy szántóföldre,egy félkerületnyi ingatlanfejlesztést is jól látható helyre kell telepíteni ahol utána el is lehet adni a több ezernyi lakást/irodákat.

Kínaiak-arabok itt akarták betenni a lábukat Európába.

ma 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!