Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Balosok csak annyi kérdés...

Balosok csak annyi kérdés lenne, hogy ha ti vagytok többségben ,miért buktatok 2/3-al el a választáson?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 23. 21:25
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
83%
Hárommillióan vagytok. Egy kilencmilliós országban ami egy négyszázmilliós társulás tagja, és azt hiszitek Ti vagytok a többség, az okosak, mert mindenki más hülye. 🤡
2023. ápr. 24. 08:53
 42/58 anonim ***** válasza:
16%

Tök logikátlanok az ellenzékiek magyarázatai:

-A fideszre alig szavaz valaki, a többségi szavazók igazából ellenzékiek, csak a Fidesz csal

-Ez az ellenzéki többség azért nem mutatkozik meg, mert nem mennek szavazni, ugyanis nincs kire

És az ilyen magyarázatok után csodálkoznak, ha körbe vannak röhögve.

2023. ápr. 24. 10:33
 43/58 anonim ***** válasza:
33%
#42: Még mindig hárommillióan vagytok egy kilencmilliós országban. Én egyébként biztos vagyok benne, hogy a FIDESZ nem csal a szó szoros értelmében. Az persze más tészta, hogy a közmédiát és az EU-s pénzeken felhizlalt NER lovagok által összevásárolt, majd a KESMA-nak adományozott médiumokat, meg az MCC-t gátlástalanul használják éves szinten százmilliárdokat elköltve, kampánycélokra, időkorlát nélkül, a teljes kormányzati ciklusban amióta hatalmon vannak, de a váláasztáson nem csalnak. Ettől még nem Ti vagytok a többség, csak azok többsége akik egy pártra szavaznak.
2023. ápr. 24. 10:43
 44/58 anonim ***** válasza:
83%
Ott ahol az ellenzéki levélszavazatokat a szemétben találják meg ott feltételezhetjük,hogy komoly bajok vannak.De mindegy,hogy milyen mennyiségben szavaznak az emberek,ha csak 10 ember szavazna a választáson és abból 7 a fideszre akkor is hatalmas felhatalmazásról beszélnének.orbán már 2002ben kijelentette,hogy aki magyar az a fideszre szavaz,egyáltalán nem érdekli,hogy a többség nem kér belőlük.Azok nem magyarok.
2023. ápr. 24. 10:50
 45/58 anonim ***** válasza:
16%

És ti mennyien vagytok? 2 millióan se.

Egyébként egy 3 millió a 9 millióból az egész magasnak számít, nem sok olyan párt van az Unión belül, aminek ekkora a támogatottsága.

2023. ápr. 24. 14:34
 46/58 anonim ***** válasza:
16%

43

Ha eddig esetleg nem jutott volna a mélyen tisztelt ellenzéki pártok eszébe, hogy mi az a téma amivel milliókat meg lehet szólítani, akkor 4 elbukott választás után ideje lenne egy kicsit gondolkodniuk. Azt csak félve teszem hozzá, hogy esetleg azon is agyaljanak, hogy miért levitézlett senkiktől várják a megváltást?

2023. ápr. 24. 19:52
 47/58 anonim ***** válasza:
60%
42: Neked vagy problémád van az értő olvasással, vagy elmentek otthonról. A két állítást, amit leírtál, rajtad kívül még senkitől sem hallottam.
2023. ápr. 24. 20:25
 48/58 anonim ***** válasza:
Az a baj sajnos, hogy az ellenzéki pártok nagy része ugyanolyan csürhe mint a FIDESZ. A FIDESZ sokkal jobban adja el saját termékként azt amit másoktól készen kap (ne gondoljátok, hogy a populista lószar amit tolnak saját ötlet, egy az egyben Putyin rendszerét másolják, vagy, hogy a látszólagos jólét meg a támogatások nem a konjunktúrának meg a kínai-orosz hiteleknek köszönhetők) és tudtak egy kész rendszert csinálni a lopásra, de ennyi, semmi másban nem jobbak. Szóval Ti engem libsiztek, pedig soha nem szavaznék rájuk, nem is tettem soha, sőt a FIDESZ-nek anno még kopogtatót is gyűjtöttem, amikor úgy tűnt, hogy nem ekkora kretének.
2023. ápr. 24. 20:27
 49/58 anonim ***** válasza:
0%

47

Én sem hallottam még értelmes embertől, hogy itt diktatúra lenne.

2023. ápr. 24. 20:27
 50/58 anonim ***** válasza:
60%
#49: Hibrid rezsimnek/autokráciának hívják.
2023. ápr. 24. 20:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!