Balosok csak annyi kérdés lenne, hogy ha ti vagytok többségben ,miért buktatok 2/3-al el a választáson?
9,10.
És ENGEM hol érdekel orbán!?!
Áruld már el, hogy az USA mikor pénzelte Orbánt!
Dátum szerint.
Mondom dátum szerint! Mettől meddig pénzelte? Amikor még egyetemista volt, baszod?
Nem a balosok vannak többségében, hanem a Fidesz gyűlölőkből... :P
És azért buktak ekkorát, mert a Fidesz gyűlölők egyben a baloldalt is gyűlölik... ugye mik vannak itt ? :D Csak a két oldal pártbirkái hiszik azt, hogy ők vannak többségében.
Elárulok egy valamit neked, a Fidesznek az a rohadt nagy mákja, hogy nincs egy normális épkézláb ellenzéki párt, csak ezért van még hatalmon.
Sikerült a 4 felsorolt dolog közül a legkevésbé problémás dologba belekötni... Ezek szerint a többi vel egyetértesz. Tudod mit!? Legyen neked igazad ebben az egy dologban, nekem meg a maradék háromban. Ez így pont megfelel.
10-es voltam.
17-es
Egyetemista idejében, a 90-es években, mikor kormányzott, illetve még 2010-ben is puszi palytik voltak és a Parlamentben ment a nyali fali oda-vissza :)
Tesség képekkel a nyali-fali 2010-ből. :)
A kétharmadhoz valójában közelebb volt azoknak a választópolgároknak az összessége, akik nem a Fideszt választották: vagy más pártra, vagy senkire sem szavaztak.
2014-ben: 8,241,488 választópolgárból listán 2,264,780 szavazott a Fideszre.
2018-ben: 8,312,173 választópolgárból 2,824,551 szavazott a Fideszre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!