Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Balosok csak annyi kérdés...

Balosok csak annyi kérdés lenne, hogy ha ti vagytok többségben ,miért buktatok 2/3-al el a választáson?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 23. 21:25
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
81%

1. Nem a balosok vannak többségben, hanem a Fidesszel nem szimpatizálók és a "Fidesz a kisebb rossz" miatt a Fideszre szavazók. Olyanok, akik szerint a Fidesz szinte tökéletesen csinálja a dolgokat, nincsenek sokan, a "Békement" nagyjából lefedi ezt a tábort.

2. A választást a Fidesz által átszabott választási rendszernek "hála" nem nehéz 2/3-addal elbukni. Még akkor is lehet 2/3-uk, ha a választók többsége nem is rájuk szavaz.

2023. ápr. 23. 22:09
 22/58 anonim ***** válasza:
86%

21-es

Azt se felejtsd el azért, hogy a Fidesznek volt tartaléka a növekedéshez... nem máshonnan, mint a Jobbikból. A volt jobbikosok több, mint 60%-a a Fidesznél kötött ki, másik része mai napig a bizonytalanok táborát erősítik és egy kisebb részük ment a Mi tanyánkhoz.

2023. ápr. 23. 22:12
 23/58 anonim ***** válasza:
12%

11

Ha lefelé kerekítek, akkor legalább 40 ellenzéki hangvételű média felület van. Ugyan ez a kormánypárti felületek esetében kb 50 körülire becsülhető. A 80 százalékos többség sehogy nem jön ki.

2023. ápr. 23. 22:13
 24/58 anonim ***** válasza:
12%

"Legyen neked igazad ebben az egy dologban, nekem meg a maradék háromban. Ez így pont megfelel."

Jaaaaj. :D

Orbán alacsony.

Orbán dagadt.

Az ég kék.

A fű zöld.

Tessék, 4 dolgot írtam, amiben meg nekem van igazam, ez több, mint a 3. Akkor most én nyertem?

"Sikerült a 4 felsorolt dolog közül a legkevésbé problémás dologba belekötni..."

Mert a Sorosos dolog szúrta hirtelen a szemem. De akkor nézzük a többit.

Orbán populista. Mi ezzel a baj?

Orbán neoliberális gazdaságpolitikát folytat. Ezzel is is mi a baj?

Az, hogy hazaárúló lenne, mert a multik nagy adókedvezmény kapnak? Miért lenne ettől hazaáruló? Mert munkahelyeket akar teremteni a multik idecsábításával?

Ezek szerint azzal van problémád, hogy a vörösiszapkárosultaknak adományozott?

De ha már itt tartunk a komplett ellenzéket Orbán Viktor pénzeli, hisz ő írja alá a bérpapírjukat. Ezzel nincs problémád?

2023. ápr. 23. 22:16
 25/58 anonim ***** válasza:
63%
2023. ápr. 23. 22:16
 26/58 anonim ***** válasza:
60%
#23: Csak a KESMA-ban van annyi ember! :D
2023. ápr. 23. 22:17
 27/58 anonim ***** válasza:
22%

"A választást a Fidesz által átszabott választási rendszernek "hála" nem nehéz 2/3-addal elbukni. Még akkor is lehet 2/3-uk, ha a választók többsége nem is rájuk szavaz."

Ez nem a Fidesz által átszabott választási rendszer miatt van így. Ez a választási rendszer mindig is ilyen volt, nézd meg 1994-ben mennyivel hány mandátumot nyert az MSZP. Ha a 2022-es választást hasonlítjuk a 2010-es nem átszabott választási rendszereshez, kb. ugyanaz az eredmény.

2023. ápr. 23. 22:18
 28/58 A kérdező kommentje:

25.

Ezek közül nem a fidesznek és nem is a baloldalinak kellene túlsúlyban lennie, hamem a semlegesmek!

2023. ápr. 23. 22:20
 29/58 anonim ***** válasza:
#28: pont így!
2023. ápr. 23. 22:21
 30/58 anonim ***** válasza:
0%

25

Itt sem jön ki a 80 százalék.

2023. ápr. 23. 22:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!